Liiga ti 25.10. klo 18:30

Lukko - SaiPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Käsittämätöntä, mutta totta! Miten matalan maaliodottaman Liiga-matsissa voi yhä saada tällaisen kertoimen underille?

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka saat 50€ edestä betsejä vähämaalisuudelle tarjotun yllätyskertoimen kautta tallettamalla vain 25€.

SaiPa on saanut valmentajavaihdoksensa jälkeen aivan uudella tavalla onnistumisia. Seuraava haaste on kuitenkin väistämättä liikaa lappeenrantalaisille, kun Ville Hämäläisen miehistö vierailee Äijänsuolla. Lukko on sarjan kärkijoukkue ja suorittaa tällä hetkellä todella vakuuttavalla tasolla. Todella taktisesti pelaavaa isäntää vastaan Sputnik-paitojen tutut vanhat haasteet saattavat nousta pintaan – maalipaikoille ei ole helppoa murtautua.

Lukko on päästänyt seitsemässä kotiottelussaan ainoastaan kuusi maalia, eikä sen tahti sarjan kärjessä osoita lainkaan hidastumisen merkkejä – pikemminkin päinvastoin. Oman alueen kiekoton puolustuspelaamisen valmius on ollut huikaisevaa nähtävää, minkä lisäksi joukkue on erikoistilanteissa kärkijoukkueelta vaaditulla tasolla. Maalivahtiosastolla Artjom Zagidulin on ollut mies paikallaan. Torjuntaprosentilla 93,50% ja päästettyjen maalien keskiarvolla 1,33 mies on ylivoimainen ykkönen Liigassa, kun huomioidaan, että miehellä on myös eniten pelattuja minuutteja.

Hämäläisen otettua SaiPan komentoonsa Pekka Virran potkujen jälkeen joukkue ei ole kärsinyt ensimmäistäkään tappiota. Kolmen ottelun voittoputkessa ovat kaatuneet niin Kärpät, JYP kuin viimeisimpänä myös Ilves. Kovia päänahkoja lappeenrantalaisilta, mutta onko tämä hetken huumaa? Joukkue kärsi alkukaudella pahoista maalinteko-ongelmista, eikä Lukko varmasti anna omissa tuumaakaan periksi – lisäksi Zagidulin on äärimmäisen vaikea ohitettava.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin voitokkaasta derbyviikonlopusta on mitä mukavinta palata 🔥👏

Kuvat: Elonkuvaus

#JokaPäivä #Lukko #Liiga

Jos SaiPa mielii jatkaa voitto- tai edes pisteputkeaan, on sen onnistuttava puolustussuuntaan ensiluokkaisesti. Tuloksista huolimatta joukkueen alivoimapelaaminen on edelleen sarjan parasta ja yli 90-prosenttista ja se lupaa tietysti hyvää. Niclas Westerholm on pelannut joukkueen maalilla käytännössä niin hyvin kuin mahdollista. Taas vaadittaisiin huippusuoritusta näillä osa-alueilla. Betsien kannalta ottelu haisee vähämaaliselle ja alle 4,5 maalia -linjalle (varsinainen peliaika) saadaan edelleen kelvollisia kertoimia, mutta ei kauaa. Nautitaan näistä, kun vielä voidaan ja naulataan underia isosti kupongille.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ käytännössä pomminvarmalle alle 4,5 maalille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – maalimäärä alle 4,5” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 51,75€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.