CHL ti 17.10. klo 18:30

Lukko - Servette

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lukko loistavassa iskussa – jatkuuko hallitsevan Sveitsin mestarin ongelmat vieraissa?

Tiistaina kiekkokarkelot jatkuu CHL:n puolella, kun Lukko saa vieraakseen Servetten. Molempien joukkueiden taival CHL:ssä on sujunut mallikkaasti, mutta Servettellä on ollut enemmän ongelmia ennen kaikkea kotikaukalon ulkopuolella. Hallitseva Sveitsin mestari ei ole mikään hupijengi, mutta nykyisillä kertoimilla Lukkoa pelataan oikein mielellään.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa peräti 50€ ilmaisveto!

Lukon kausi lähti hieman yskähdellen liikkeelle, mutta ryhtiliike on ollut komea ja kaikkiaan edellisistä 10 ottelusta voittoja on kertynyt kahdeksan. Viimeisimmän voiton CHL:ssä Lukko kävi ryöstämässä Munchenilta siitäkin huolimatta, että koko Sebastian Repon, Julius Mattilan sekä Brayden Burken muodostama ykkösvitja oli sivussa. Kokoonpanorintamalla Lukon suurimmat huolet osuu puolustaja Josh Brookin kohdalle.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
SAM"Harvey-Davidson" HARVEYN moottori oli tänään kuumana – kauden kolmas nollapeli ja toinen TPS:aa vastaan! 🎩🌟🔥

#Lukko #Liiga

Kotimaisessa sarjassa Servette on päässyt hiljalleen parempaan iskuun kolmen peräkkäisen voiton myötä. Vieraspelaaminen on kuitenkin ollut Servettelle iso murheenkryyni, sillä kilpailullisissa otteluissa tällä kaudella yhdeksästä vierasmatsista on tullut vain kaksi voittoa. Sen lisäksi että hyökkäyspeli ei ole rullannut, on omassa päädyssä verkko heilunut aivan karmealla tahdilla. Suomalaisosaamista Servetteltä löytyy runsaasti, mutta varsinkin Sami Vatasen kanssa Lukko saa olla varuillaan – kokenut puolustaja löytyy joukkueen sisäisen pistepörssin jaetulta kärkipaikalta niin CHL:ssä, kuin myös kotimaisessa sarjassa.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
🌟 CHL:n runkosarja pakettiin tiistaina hallitsevaa Sveitsin mestaria vastaan! 🌟

Tule katsomaan, kuinka Genève-Servetten suomalaisviisikko Filppula–Hartikainen–Manninen–Vatanen–Haapala suoriutuvat sinikeltaisia vastaan 🔥

🎟️: ticketmaster.fi/event/chl-lukk…

#Lukko #ChampionsGoBeyond

Lukon alakerta on ollut tällä kaudella vahva ja varsinkin Samuel Harvey on ollut huippuiskussa. Lisäksi kun soppaan lisätään Servetten ongelmat vieras pelaamisessa, kelpaa tarjolla oleva 2,29 kerroin suoralle kotivoitolle(1×2) hyvin. Kokoonpanojen osalta ei kuitenkaan kirjoitushetkellä vielä täyttä varmuutta ole, joten panoksen kanssa pidetään maltti mukana.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa 1×2 – Lukko kertoimella 2,29.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.