Liiga ke 07.12. klo 18:30

Lukko - Sport

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Raumalla ei peruutella – siitä huolen pitää ruotsalaismafia

Keskiviikkona Liigassa mitellään länsirannikon paikallistaisto, kun Liigan piikkipaikkaa jahtaava Lukko saa vieraakseen Vaasan Sportin. Laajalla materiaalilla operoiva Lukko on syystäkin selvä ennakkosuosikki, mutta kertoimissa matsista odotetaan myös vähämaalista. Tästä olemme eri mieltä.

Sportin hyökkäys on ollut viime aikoina aivan liekeissä. Ruotsalaiset paukuttavat hurjia tehoja illasta toiseen. Kahdessa viime matsissa Sport onkin tehnyt 11 maalia. Axel Holmström (9+19=28) ja Simo Hjalmarsson (8+20=28) johtavatkin yhdessä Liigan pistepörssiä. Sportille voikin helposti budjetoida ainakin kaksi maalia.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Lukon ylivoimapeli on puolestaan ollut viime aikoina hurjassa vedossa. Raumalaisten ylivoimaprosentti on ollut viidessä viime ottelussa huima 31,25. Lukema on koko Liigan neljänneksi paras. Huonosti ei ole toiminut Sportinkaan ylivoima. Viidessä viime ottelussa vaasalaisten ylivoimapeli on toiminut 23,53%:n tarkkuudella. Lukema on Liigan kuudenneksi kovin.

Lukon voittoa voi pitää todennäköisenä. Voittaakseen Lukon on kuitenkin iskettävä useampi maali, sillä Sportin tulikuumien ruotsalaisten täysi hiljentäminen tuskin onnistuu. Pelivalintamme onkin, että ottelussa syntyy yli 5,5 maalia. Veto siis osuu, jos matsi päättyy esimerkiksi 5-1, 4-2 tai 7-4 lukemiin.