pe 12.01. klo 19:30

Lukko - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lukko kaataa laatujoukkueita ottelusta toiseen – onko pitkä huili Tapparalle uhka vai mahdollisuus?

Perjantaina pelataan huippuottelu Raumalla, kun kovan rasituksen alla ollut Lukko kohtaa pidemmän tauon viettäneen Tapparan. Pelituntuma on siis Lukon puolella, mutta kaiken mennessä nappiin Tapparalla on mahdollisuus luistella Lukolta jalat alta. Tappara on vienyt kauden kaksi aikaisempaa kohtaamista, mutta niistä on toki kulunut jo pitkä tovi ja Lukko on ottanut isoja harppauksia eteenpäin.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Lukko on laitettu hiljattain todella kovaan testiin ja toistaiseksi se on selvinnyt erinomaisesti. Viime lauantaina Kärpät kaatui kotona, alkuviikosta sveitsiläiseltä Servetteltä irtosi toista osaottelua ajatellen todella tärkeä tasapeli ja heti seuraavana päivänä Ilveksen vieraana Lukko nousi kahden maalin takaa jatkoaikavoittoon. Maalilla Christopher Gibsonia ajetaan vielä sisään, mutta puolestaan Steven Jandric näyttää toistaiseksi loistavalta hankinnalta. Liigan puolella Jandric on yhdeksään otteluun iskenyt tehot 6+1 ja hän vastasi tasoituksesta sekä voittomaalista Ilvestä vastaan.

Liiga

@smliiga
🚨 Steven Jandric ratkaisee illan toisellaan jatkoaikavoiton @TeamRaumanLukko:lle! 👏

đź“ş @MTVUrheilu | #Liiga #Lukko

Pisteiden valossa Ilves pitää tällä hetkellä kärkipaikkaa, mutta Tappara on vain pisteen perässä ja sillä on peräti viisi ottelua vähemmän pelattuna. Marraskuun alusta alkaen Tappara pelasi 15 ottelua häviten vain kolmesti ja vierastappio KalPaa vastaan oli ainoa matsi jossa kirvesrinnat jäi täysin pisteittä. Tämän vuoden puolella Tappara on toistaiseksi pelannut vain yhden ottelun, kun viikko taaksepäin perjantaina Sport kaatui lukemin 3-0.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
11+29=40 🏒

Anton Levtchi rikkoi ensimmäisenä 40 pisteen rajan tällä kaudella. Montako pistettä kultakypärä taikoo vielä tällä kaudella? 🪄

Tapparan TOP 3 -pistepörssi:
1. Anton Levtchi 11+29=40
2. Carter Camper 11+22=33
3. Nick Halloran 15+15=30

#Tappara #Liiga

Vieraiden leirissä on siis saatu ladattua akkuja oikein kunnolla, mutta niin paljon kun tässä onkin jauhettu Lukon rasituksesta, on kertoimet keretty painaa jo aavistuksen verran liikaa Tapparan suuntaan. Tapparan kohdalla pelaamattomuus ei välttämättä ole pelkästään hyvä asia varsinkin kun Lukko on päässyt loistamaan erittäin laadukkaita joukkueita vastaan. Pelivalinnaksi napataan maltillinen betsi Lukon vähintään kolmelle maalille varsinaisella peliajalla.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Lukon yli 2,5 maalille(60min), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Joukkueen maalit – Lukko yli 2,5(60min)” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 52,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.