Liiga la 19.03. klo 17:00

Lukko - Tappara

Ottaako Tappara rutiinivoiton Raumalta?

Liigan lauantaikierroksella draamaa riittää, kun Rauman Lukko kohtaa Tapparan. Lukkoa kaipaa kipeästi voittoa varmistellakseen asemiaan pudotuspeleissä. Tappara puolestaan sementoisi voitolla asemiaan runkosarjan ykkösenä. Vaikka Tappara lähteekin matsiin väsyneenä, emme voi muuta kuin kallistua kirvesrintojen puolelle. Pelivalintamme on, että Tappara on ottelun lopullinen voittaja. Veto siis osuu, vaikka Tappara voittaisi vasta jatkoajalla tai rankkareilla.

Kotijoukkue Lukko on ollut viime aikoina kaikkea muuta kuin vakuuttava. Viimeisistä kymmenestä matsista on tullut ainoastaan neljä voittoa. Raumalaiset ovat onnistuneet kaatamaan JYPin, Ässät ja vielä kriisiseuran statuksella olleen Pelicansin. HPK-voitto on ainoa, jolle voi antaa minkäänlaista urheilullista arvoa. Taitoa Lukon joukkueesta kyllä löytyy. Iso syyttävä sormi osoittaakin kohti valmennusta, jonka vuoksi lopputulos jäällä näyttää usein hyvin sekavalta.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Tappara lähtee otteluun väsyneenä, sillä joukkue pelasi eilen illalla Kärppiä vastaan. Tapparan väsymys on kuitenkin vain hyvä asia vedonlyöjän kannalta, sillä se nostaa tamperelaisten kertoimen erittäin houkuttelevaksi. Mikään muu asia ei nimittäin puolla Lukon voittoa. Tappara on purjehtimassa runkosarjan voittoon, ja kun katsoo kirvesrintojen viime aikojen esityksiä, ei se ole mikään ihme. Maaliskuun aikana Tappara on pelannut kahdeksan ottelua, voittanut niistä kuusi ja ollut niistä parempi joukkue seitsemässä. Tappara on todellakin ollut terästä.

Tapparalla on erittäin laaja rosteri, kun EHT-tason pelimiehiä riittää kolmeen eri ketjuun. Nyt joukkue vielä vahvistuu, kun Veli-Matti Savinainen palaa kahden ottelun pelikielloltaan. Lukko puolestaan ei todellakaan ole viime aikoina vakuuttanut. Otamme Tapparan väsymyksen kuitenkin huomioon sen verran, että lyömme vetoa mieluummin lopullisesta voitosta kuin suorasta voitosta. Jos kuitenkin uskot Tapparan ylivoimaan ja Lukon horjuvan, ei ole huono idea lätkäistä suoraan vain kakkosta Tapparan voitolle. Joka tapauksessa ei muuta kuin kuponkia vetämään!

10 euroa pelirahaa