Liiga la 02.04. klo 17:00

Lukko - Tappara

Lukkoa ei ole vielä lyöty!

Tappara otti Nokia Areenalla toisen kiinnityksen välieräpaikkaan – Lukko kaatui lukemin 3-1. Ottelu oli vahva esitys molemmilta joukkueilta, eikä Lukon tarvitse painaa päätä pensaaseen tappion vuoksi – raumalaiset pelasivat hyvän jääkiekko-ottelun. Raumalla lähdetään uudelleen liikkeelle nollista, ja Lukon olisi pakko tasoittaa voitot, tai se joutuu seuraavalle Tampereen reissulle veitsi kurkulla.

Voiton avaimet olivat kolmannessa matsissa maalivahtien esityksissä sekä erikoistilannepelaamisessa, jotka olivat Tapparalla parempia. Lisäksi muutamat Lukon profiilipelaajat voisivat hankkiutua kiikaritehoista eroon. Silti Lukko on ollut näihin pudotuspeleihin positiivinen yllätys, eikä Marko Virtasen suojatteja ole missään nimessä vielä lyöty maan rakoon.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa juuri nyt Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta hurjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi.

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Tappara oli kolmannessa ottelussa hyvin solidi, mutta ei loistanut. Jos Jussi Tapolan joukkio meinaa tällä kaudella nostaa Kanada-maljaa, on esitysten parannuttava. Kirvesrinnat tuntuvat tekevän tällä hetkellä vain pakollisen, vaikka parempaankin pitäisi olla rahkeita. Tappara maalasi eilen ylivoimalla ja pelasi puhtaat alivoimat – se olikin yksi voiton avain.

Kotona Lukolle tekee mieli antaa mahdollisuuksia, eikä joukkue iso altavastaaja ole. Avauskertoimet ovat hieman liikaa Tapparan puolella, ja Lukon voittoa voi hieman ostaa salkkuun. Tällä kertaa ei panoksen kanssa kannata riehua, ja suurin riemu kannattaakin ottaa Casumon avaustarjouksesta.

10 euroa pelirahaa