Liiga ti 03.10. klo 18:30

Lukko - Tappara

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viikko käyntiin huippumatsilla – jatkaako Tappara piikkipaikalla?

Uusi viikko ja uudet kujeet – Liigassa vauhtiin päästään tiistaina todellisen herkkupalan kera, kun sarjakärki Tappara matkaa Lukon vieraaksi. Lukon tie on toistaiseksi ollut kivisempi, mutta huilin jälkeen kotiyleisön edessä sen voidaan odottaa pystyvän tarjoamaan kova haaste kirvesrinnoille. Tapparan peli on kuitenkin suurista muutoksista huolimatta näyttänyt erittäin hyvältä jo heti alkukaudesta.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TĂ„STĂ„

Lukon osalta kausi alkoi mutkikkaasti, mutta viime viikko oli suorastaan loistava. Kärppiä vastaan tulleen voiton jälkeen hyvä lento jatkui ja Pelicans, KooKoo sekä KalPa kaatuivat kaikki varsinaisella peliajalla. Sebastian Repo löytyy maalipörssin jaetulta kakkossijalta kuudella osumalla ja Tarmo Reunanen on puolestaan vähemmän yllättäen kuulunut puolustajien parhaimmistoon. Maalivahtiosastolla Daniel Lebedeffin alku on ollut vaikeampi ja Samuel Harvey on nappaamassa itselleen ykköstorjujan paikkaa. Tällä hetkellä Lukon sairastuvalta löytyy Samuli Piipposen lisäksi Harri Kainulainen.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
On se vaan nättii lämät täysii! 🔥 Tare ja 2–0!

📽️: @CMoreSportFi


#Lukko #Liiga

Tapparan kohdalla monet odotti käynnistymisvaikeuksia kauden alkuun, mutta sellaisia ei olla nähty. Seitsemän ottelun jälkeen 17 pistettä oikeuttaa sarjan piikkipaikkaan ja toistaiseksi ainoa tappio tuli paikalliskamppailussa Ilvestä vastaan. Yksilötasolla Anton Levtchi sekä Carter Camper ovat aloittaneet pisteiden valossa vahvasti eikä maalivahti Christian Heljankon otteissa myöskään ole moitittavaa. Erikoistilanteissa Tappara saa selvää etua, sillä sen alivoima on ollut viidenneksi tehokkain ja ylivoima puolestaan toiseksi paras Lukon löytyessä molemmista sijalta 9.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Anton Levtchi laukoo jo Liiga-kauden neljännen maalinsa 🔥

#Tappara #Liiga @CMoreSportFi

Lukko sai varsin nopeasti käännettyä kelkan, mutta nyt luvassa on selvästi kovempi mittari, sillä Lukon neljän edellisen voiton vastustajista yksikään ei ole aloittanut kautta erityisen vakuuttavasti. Tapparalle tarjotaan sen verran maistuvia kertoimia, että betsit isketään hyvillä mielin vieraiden suuntaan varsinaisen peliajan voitolle. Älä jätä mitään pöydälle, vaan tsekkaa alta ohjeet ja ota betsistä kaikki irti!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.