Liiga la 05.11. klo 17:00

Lukko - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huhhuh mikä matsi! Kirvesrinnat ottaa mittaa tulikuumasta sarjakärjestä!

Liigassa on lauantaina tarjolla viihdettä kerrakseen, kun sarjakärki Lukko isännöi vahvaan vireeseen päässyttä Tapparaa. Tällä hetkellä joukkueita yhdistää ennen kaikkea se, että vastustajat joutuu maksamaan erittäin kovaa hintaa maalien tekemisestä. Tässä huippukamppailussa laitetaan maalihanat kiinni ja suurella todennäköisyydellä voittaja ratkeaa erittäin pienten marginaalien avulla. Lepoetu on aavistuksen verran kotijoukkueen puolella.

Lukko jatkaa edelleen kärkipaikalla ja sille harvinaisen tappion jälkeen paluu voittojen tielle tapahtui heti perään, kun Kärpät ja Jukurit kaatui yhteismaalierolla 4-1. Vaikka Lukolla on koko kauden osalta sarjan eniten tehtyjä maaleja, on vähämaalisuus ollut siitä huolimatta vahvasti teemana. Viisikkopuolustaminen on loistavalla tasolla ja Artjom Zagidulin toimii viimeisenä lukkona tolppien välissä. Zagidulin on ehtinyt keräämään jo hurjat kuusi nollapeliä.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
"Zagilta taas seremoniapeli: tarvitsee yhden tehdä ja
Zagi pitää nollan. Hyvä peli meiltä" –Linus Nyman

Lukko–Jukurit-otteluraportissa illan matsi tiivistettynä, Nymanin jälkihaastattelu, maalikooste sekä lehdistötilaisuus! ⬇️
raumanlukko.fi/otteluraportit…

#JokaPäivä #Lukko #Liiga

Tappara kuuluu Lukon kanssa sarjan kuumimpiin joukkueisiin. Viimeisistä 10 matsista CHL mukaan lukien Tappara on hävinnyt vain kaksi eikä pitkä vieraskiertue ole heikentänyt tekemistä. Nimimiehiä löytyy hyökkäyksestä runsaasti, mutta isäntien tavoin vahva alakerta on ollut menestyksen avaimena. Perjantaina Sport kaatui lukemin 3-2 ja edellisen kerran Tappara on päästänyt yli kaksi maalia omiin vajaa kuukausi sitten tulleessa 1-4 tappiossa Ilvestä vastaan.

Hyökkäyspään osaamisesta kummankaan menestys ei jää kiinni, mutta ei tästä matsista kannata kovinkaan runsasmaalista taistoa odottaa. Odotuksissa on taktisesti erittäin laadukas taisto ja maalipaikoille pääsemisen eteen molemmat joukkueet joutuu takomaan hurjasti töitä. Tolppien välistä löytyy nollapelejä hurjaa tahtia napsiva Zagidulin ja Tappara todennäköisesti valitsee perjantaina huilanneen Christian Heljankon. Siispä alle 4,5 maalia varsinaiselle peliajalle poimitaan hyvillä mielin päälle kakkosen kertoimilla.