Liiga to 16.02. klo 18:30

Lukko - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kutkuttava kärkikamppailu! Harittaako Tapparan katse kuitenkin jo viikonlopun trilleriin?

Tappara pelasi edellisessä ottelussaan SaiPaa vastaan ja murjoi luovuttajajoukkueen 8–0-numeroin. Tällä hetkellä tällaiset ottelut tyhjennysmyyntimiehistöjä vastaan ovat totaalisia piste- ja maaliautomaatteja, että ne kannattaa jättää huomioimatta isossa kuvassa. Lukko ja Tappara ovat kohdanneet kuluvalla kaudella jo kolmesti.

Edellinen keskinäinen kohtaaminen pelattiin Tampereella alle kaksi viikkoa takaperin ja tuolloin Tappara oli vastaantulijana Lukon käsittelyssä. Jussi Tapolan miehistö hävisi kärkiseurojen taistelussa ensimmäistä kertaa tällä kaudella tylysti 5–2-numeroin. Tällä hetkellä voitot keskinäisissä otteluissa ovat Tapparalle 2–1, mutta tasoittaako Lukko puntit torstaina?

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Lukko on hävinnyt ainoastaan kerran viiden ottelun otannalla, kun tamperelaiset puolestaan ovat tuntuneet konttaavan niukasti tämän tästä. Tällä hetkellä kaukalossa ei nähdä parasta Tapparaa – joukkue tekee epätyypillisiä virheitä kiekollisena ja ajoittainen huolimattomuus paistaa läpi otteista. Kuuden ottelun otannalla joukkue on voittanut ainoastaan kahdesti eli Ässiä ja SaiPaa vastaan. Kuten sanottu, SaiPa-matsia ei edes kunnolla voi laskea.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
❌ Josh Kestnerille neljän ottelun pelikielto ❌

Lue kurinpitopäätös kokonaisuudessaan ⬇️
raumanlukko.fi/uutiset/josh-k…

#JokaPäivä #Lukko #Liiga

Tapolalla riittää mietittävää, sillä viikonloppuna on edessä CHL-finaali, jossa Tapparan tavoitteet ovat varmasti korkealla. Harittaako katse jo Raumalla liikaa tulevaan viikonloppuun? Tällä hetkellä Lukko esiintyy joukkueista vakuuttavammin ja se esittelee kotiyleisölleen myös kinnostavan hankinnan, kun kanadalainen Liiga-konkari Shaun Heshka pelaa ensimmäistä kertaa Äijänsuolla isäntien paidassa.

Molemmilla joukkueilla pelaajatilanne on hyvä. Tapparan ainoa poissaolija on tiettävästi Otto Rauhala ja Lukolla Antti Saarela puuttunee vahvuudesta pelikiellossa olevan Josh Kestnerin lisäksi. Viime aikoina raumalaiset ovat saaneet mukavasti tulosta hyökkäyspäässä ja maalivahtien välinen taistelu menee ainakin hiljattaisten otteiden perusteella niin ikään Lukolle. Christian Heljangosta on löytynyt viime aikoina liikaa reikiä, mutta Artjom Zagidulin vakuuttaa vakuuttamistaan. Betsivalinnaksi otetaan lopullinen kotivoitto.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – Lukko), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Lukko” 25€ panoksella ja voit voittaa 47,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.