pe 15.03. klo 18:30

Lukko - TPS

Raumalla ei höntyillä! Saadaanko Lukon ja TPS:n välille tunnusteleva startti?

Liigan osalta neljännesvälierät laitetaan käyntiin perjantaina ja toinen ottelupari käydään Lukon sekä TPS:n välillä. Joukkueet sijoittui runkosarjassa peräkkäisille sijoille, mutta Lukon oltua pykälän verran ylempänä se pääsee avaamaan kotiluolassa ja mahdollinen kolmas ottelu pelattaisiin myös Raumalla. Asetelma on erittäin mielenkiintoinen, sillä Lukko lähtee ennakkosuosikkina, mutta vain viikko takaperin TPS haki Raumalta täydet kolme pistettä lukemin 1-2.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Aika näyttää, mutta lähtökohtaisesti kummankaan joukkueen kohdalla on vaikea nähdä eväitä kovinkaan menestyksekkääseen kevääseen. Molempien joukkueiden runkosarja päättyi hieman mollivoittoisesti, sillä Lukko voitti viimeisistä viidestä matsista vain yhden ja jopa JYPin vieraana tuli takkiin. TPS sen sijaan joutui useammankin kovemman joukkueen runtelemaksi ja viimeisimpänä se jäi kotiyleisön edessä Ilveksen jalkoihin lukemin 1-6 ja lisäksi avainpuolustajiin kuuluva Niklas Arell lensi pihalle kolmannessa erässä.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
KEVÄT ON VALMIS ALKAMAAN 🔥

Liput perjantain TPS-kotiotteluun tulevat myyntiin huomenna 13.3. klo 12:00 🎫

Lue lisää ➡️ raumanlukko.fi/liput/playoffs…

#Lukko #Liiga

Tässä otteluparissa odotukset on vähämaalisen kiekon puolella, sillä maalinteko ei varsinaisesti kuulu kummankaan joukkueen vahvuuksiin ja runkosarjassa molemmat joukkueet sijoittui laukaisuprosentin osalta heikoimpaan kolmannekseen. Sen lisäksi ylivoimapeli oli varsinkin Lukolle melkoinen kompastuskivi, kun puolestaan alivoima toimi molemmilla noin 81% tehokkuudella. Maalivahtipeliä voidaan pitää pienenä kysymysmerkkinä molemmissa leireissä.

Vetojen osalta tähän sarjaan lähdetään hieman erikoisempaa reittiä liikkeelle ja lapulle napataan ensimmäiseen erään alle 1,5 maalia. Alustavasti kyseessä ei ole erityisen runsasmaalinen sarja ja vaikka kaksikon edellisestä keskinäisestä ottelusta ei kauaa ole, voi alku olla hieman tunnustelevaa asetelmien hakemista. Kyseisessä kohtaamisessa maalihanat saatiin auki vasta kolmannen erän puolella.