la 09.03. klo 17:00

Lukko - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

TPS haki isot pisteet Helsingistä, mutta paikka pudotuspeleihin on yhä vaakalaudalla! Lyökö Lukko vieraiden maalihanat kiinni?

Isoista pisteistä taistellaan jälleen lauantaina Raumalla, kun Lukko kohtaa TPS:n. Kotiyleisön edessä Lukosta voidaan puhua kiistatta suosikkina, mutta perjantainen Helsingin reissu toi varmasti lisää usko vieraiden leiriin. Panokset on suuret, kun Lukko yrittää pitää kiinni seitsemännestä sijasta ja TPS:llä on edelleen tekemistä pysyäkseen kiinni pudotuspelipaikassa.

*Tsekkaa tästä maaliskuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Lukko käy tällä hetkellä omaa kamppailu KalPaa vastaan, joka on pisteen perässä ja Lukon osalta tilanne näyttää hyvältä, sillä viimeisenä vastustajana on tappioputkessa matkaava JYP. Lukko on lähdössä pudotuspeleihin hyvässä vireessä, sillä SaiPaa vastaan tulleen nukahduksen lisäksi viime aikoina ainoat tappiot on tulleet kärkipään Pelicansin ja Tapparan vieraana, jolloin pisteitä ei ollutkaan odotuksissa. Edelleen suuri kehityskohde on ylivoimapeli, joka on koko kauden osalta sarjan kolmanneksi heikointa.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
🔥 LUKKO VOITTAA 🔥

Brayden Burke ratkaisee jatkoajalla kaksi pistettä sinikeltaisille 💪

#Lukko #Liiga

Uhmapelaajien toiveiden mukaisesti HIFK:n ja TPS:n välillä päädyttiin perjantaina pistejakoon ja TPS vieläpä nappasi tärkeän lisäpisteen voittolaukausten jälkeen oltuaan ensimmäisen erän päätteeksi kaksi maalia perässä. TPS:n tilanne on yhä äärimmäisen tiukka, sillä vaikka vieraat on tällä hetkellä kiinni yhdeksännessä sijassa, on alapuolella Sport, KooKoo ja Ässät kolmen pisteen sisällä. Vaikka tilanne nyt näyttää vielä hyvältä, lähtee TPS tähän taistoon altavastaajana ja viimeisenä vastassa on runkosarjan voitosta taisteleva Ilves.

TPS:lle on annettava kehuja HIFK:n kaatamisesta, mutta tällä kerralla on iskettävä vastapalloon ja lapulle otetaan vieraiden alle 2,5 maalia varsinaisella peliajalla. TPS jää tehtyjen maalien osalta sarjan heikoimpaan kolmannekseen eikä peräkkäisistä pelipäivistä johtuen vierailta voi kovinkaan raikasta tykitystä odottaa. Lisäksi erikoistilanteet painottuu vähämaaliseen suuntaan, sillä molemmilla joukkueilla alivoimapeli toimii selvästi ylivoimaa paremmin.