Liiga la 12.03. klo 17:00

Lukko - TPS

Syvällä kyntävä Lukko saa vihdoin helpotusta sairastuvalta! Maalivahtitilannekin saattaa kohentua

Kummankaan joukkueen pelaaminen ei ole viime aikoina erityisemmin vakuuttanut. Tuleva vääntö on kuitenkin todella tärkeä – kumpi tahansa voittaakaan, saa massiivisen edun taistelussa suorasta pudotuspelipaikasta. Lukko valahti eilen vasta yhdeksännelle sijalle, joten voitto tulisi tarpeeseen. TPS on niukasti kuudentena, mutta tappiolla se saattaisi lähes vaihtaa sijoituksia Lukon kanssa. Pistekeskiarvot ovat naurettavan tasaisia, joten jokaisella pinnalla on väliä. Isäntä pääsee huilipäivän ja parantuneen kokopanotilanteen siivittämänä kamppailuun.

Sekä Lukko että TPS ovat molemmat tuskailleet viime aikoina maalintekopelaamisensa kanssa. Turkulaisjoukkue konttasi viimeksi eilen, mistä lepopäivää puolestaan viettänyt Lukko saa mukavasti etua. Isäntä on toki vajonnut surkeaan vireeseen kauden tärkeimmillä hetkillä, kun peräti neljästi joukkue on jäänyt kokonaan ilman pisteitä viiden matsin otannalla. Jussi Ahokkaan miehistöllä tilasto on melko samankaltainen, mutta paunoja on sentään tarttunut matkaan kolmen sijasta viisi.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Yhtenäistä joukkueille on viime aikoina ollut maalinteon vaikeus. Lukolle huolta ovat toki aiheuttaneet myös maalivahtiongelmat ja nähtäväksi jää, joko se saa Artjom Zagidulinin takaisin tolppiensa väliin. Myös Lassi Lehtinen on jo harjoitellut joukkueen mukana, joten viime aikoina suhteessa normaalitahtiin vahvasti ylityöllistyneelle Samuel Jukurille saattaa olla tiedossa vihdoin huilia.

Veskarien lisäksi Lukko on saanut takaisin treeneihin Vili Saarijärven, Linus Nymanin sekä Anrei Hakulisen, jotka ovat kaikki merkittäviä pelaajia. Miska Kukkonen palaa isäntien takalinjoille pelikieltonsa jälkeen, mutta Ondrej Slovacek, Samuli Piipponen, Vili Laitinen sekä Hakulinen jatkavat yhä sivussa satavarmasti.

Parantunut kokoonpanotilanne on iso etu Lukolle. Janne Niskalan paita nousee ottelussa Äijänsuon kattoon, mikä tuo varmasti lisäboostia raumalaisille, joilla on tulevaan kamppailuun myös selvä lepoetu. Kotivoittoa saadaan kairattua lapulle yli tuplapalautuksella (1X2) ja sehän maistuu Uhmapelaajille.

10 euroa pelirahaa