Liiga la 07.10. klo 17:00

Lukko - TPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lepoetu on yliarvostettua jargonia – ainakin tässä vaiheessa Liiga-kautta

TPS pelasi perjantaina pitkän kaavan kautta ja voitti Pelicansin melkoiseksi maali-iloitteluksi äityneessä kamppailussa. Lukko puolestaan on harjoitellut ja levännyt torstaisen SaiPa-voittonsa jälkeen, joten kovan ennakkosuosikin asema kertoimissa on ymmärrettävissä. Nyt mennään kuitenkin vasta alkukautta ja tuloksista on nähty, että toistaiseksi niin kutsuttu lepoetu on ollut enemmän tai vähemmän paperia.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Lukko on voittanut neljästä edellisestä ottelustaan kolme ja kaikissa ratkaisu on tullut maalin erolla. TPS puolestaan aloitti kautensa kuuden ottelun voittoputkella, jonka aikana se nappasi neljästi pisteet tai lisäpinnan maalin erolla. Perjantaina turkulaisryhmä palasi voittojen tielle parin tappion jälkeen – kuinkas muuten – maalin erolla. Marginaalit tuntuvat tällä hetkellä olevan äärimmäisen pieniä sarjasijoituksesta riippumatta.

HC TPS

@HCTPS
𝗩𝗼𝗶𝘁𝘁𝗼𝗽𝘂𝗵𝗲𝗲𝘁 𝘁𝗮𝗿𝗷𝗼𝗮𝗮 𝗣𝗶𝗵𝗹𝗮𝗷𝗮𝗹𝗶𝗻𝗻𝗮 🏥

Voitokkaat puheet perjantai-iltaan! 🍯

#HCTPS #Turku #Liiga #TPSVoittopuheet

TPS voi olla Lukolle myrkyllinen vastustaja, koska raumalaiset tykkäävät pitää kiekkoa ja rakentaa paljolti pelivälineen hallinnan kautta. Tommi Miettisen ryhmä on ollut sesongin alkumetreillä parhaimmillaan nimenomaan kiekonriistojen ja nopeiden vastaiskujen osalta, kun se pääsee iskemään vauhdilla. Lisäksi joukkue on ollut erinomainen erikoistilantessa ja sekä ylivoimalla että alivoimalla se on sarjan neljänneksi paras. Lukko puolestaan sijoittuu molemmissa keskikastiin.

Uhmapelaajat ei pidä Lukon lepoetua tässä otteluparissa kovinkaan käänteentekevänä seikkana. Turusta on lyhyt matka Raumalle ja esimerkiksi Lukko on voittanut molemmilla kerroilla, kun se on toista päivää peräkkäin ollut askissa. TPS:lle tämä perjantain ja lauantain kombo on ensimmäinen laatuaan alkaneella sesongilla. Betsivalinnaksi otetaan kovalla kertoimella varustettu lopullinen vierasvoitto (Voittaja sis. jatkoaika ja rankkarit – TPS).

Nappaa 25€ ilmaisveto Liigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Liigan avausviikon matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.