CHL ti 06.12. klo 20:05

Luleå - Jukurit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ulosmittaako isäntä selvän edun? Jukureita ei kehtaisi suositella edes pahimman vihamiehen vetokupongille!

Joukkueet kohtasivat CHL:n alkulohkovaiheessa ja sekä Mikkelissä että Luulajassa voittoon venyi ruotsalaisjoukkue. Oikeammin sanottuna sen ei edes tarvinnut hirvittävästi venyä, vaan melko rutiininomainen suoritus riitti molemmilla kerroilla. Jukurit sai varmasti itseluottamusta, kun se pudotti Fribourg-Gottéronin tähtisikermän. Onko eväät kuitenkin jo syöty? Vierailla ei todellakaan ole helpoimmat lähtökohdat tulevaan matsiin, sillä se on lennellyt pelipaikoille yötä myöten ja pelannut vielä eilen Helsingissä.

Kivikovassa SHL:ssä kauden puolivälin lähestyessä tiukasti pudotuspelisijoista taistelevalle Luulajalle ei ole ollut pysäyttäjää CHL:ssä. Jukurit voisi kuvitella ruotsalaisittain mieleiseksi vastustajaksi tässä vaiheessa turnajaisia. Toki kansallisella tasolla käynnissä on isännillä vaikea vaihe, mutta eurokiekkoa pitää aina tarkastella erillisen linssin läpi. Nämä joukkueet kohtasivat jo alkulohkovaiheessa, joten suhteellisen tuoretta keskinäistä historiaa riittää.

Syyskuun alussa Mikkelissä pelatussa kamppailussa Luulaja nappasi suvereensti 2–5-voiton ja Jukurit jäi pisteittä myös vieraissa. Liigassa Olli Jokisen miehistö marssii kolmen ottelun voittoputkessa, mutta se pelasi vielä eilen Helsingissä HIFK:n vieraana. Isännälle on mukava lepoetu tarjolla, sillä se on saanut sentään muutaman päivän huilin alle ennen ensimmäistä puolivälieräkohtaamista.

On jokseenkin yllättävää, että Jukurit on edelleen mukana näissä kekkereissä. Ajoittain joukkue oli jo Fribourgia vastaan aivan helisemässä, mutta nyt vastustaja kovenee entisestään. Laatua riittää nimittäin paperien lisäksi myös kaukalon puolella. Kerroinasettelu on melko realistinen. Vaikka Jukureille on tarjolla melkoista kuhaa, ei joukkueen betsaamista voi näistä lähtökohdista suositella edes pahimmalle vihamiehelle.

Lepoedun lisäksi isännillä on jalkeilla selvästi laadukkaampi joukkue. Kun miehistöt laitetaan rinnakkain, Jukurit kalpenee selvästi kaikilla osa-alueilla ja erityisesti sen kärkikalusto on todella kapea. Isännillä on neljällä akselilla tehopotentiaalia, eivätkä astetta rumemmat numerot yllättäisi. Pelivalintana tyydytään kotivoittoon vähintään kahdella maalilla (Luleå -1,5).

Betsaa Jukureita vastaan ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ väsynyttä Jukurit-nuppua vastaan kohteella Luleå -1,5, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Luleå -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 43€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.

HUOM! Saat ilmaisvedon riippumatta betsin tuloksesta ja heti Jukurien matsin päätyttyä eli alkuperäisen betsin ratkettua.