CHL la 18.02. klo 17:20

LuleĂĄ - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Voitto Suomeen! Tapparan fanit tekevät Delfinenistä kotiareenansa!

CHL:n finaali pelataan CHL-sääntöjen mukaisesti Luulajan Delfinenissä, vaikka Tampereen areenalle olisi mahtunut yli tuplaten porukkaa. Organisaatio ryssi lipunmyynnin, ja vahingossa Tapparan faneille myytiin lippuja Luulajan fanikatsomoon – myöhemmin liput peruttiin turvallisuusriskin vuoksi, ja uusien lippujen saaminen oli kovan väännön takana. Jääkiekon mestarien liigalla on vielä matkaa suureksi turnaukseksi, vaikka ainakin Tampereella lauantain ottelu on herättänyt kovaa finaalikiimaa.

Luleå selvisi finaaliin tiukan rankkarikisan jälkeen – Frölunda tippui leikistä äärimmäisen niukasti. Kotimaan sarjassa Luleå ei ole vakuuttanut sitten yhtään: kauden alku oli äärimmäisen huono, ja vaikka viime aikoina on tullut parannusta, on joukkue sarjassa vasta kymmenentenä. Viime kauden jälkeen laukkunsa pakanneet Linus Omark sekä Pontus Andreasson jättivät aukon, jota ei ole onnistuttu paikkaamaan.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Torstaina Luleå kärsi kotona tappion keskikastin Leksandille lukemin 3-4. Härmäläisittäin mielenkiintoisin on suomalaisketju Tomi Sallinen – Juhani Tyrväinen – Leo Komarov, joka on ollut liekeissä vain ajoittain. Kaikkiaan Luleåssa on pelaa kuusi suomalaista – Luulajassa on luotettu suomalaiseen kiekkotaitoon ja osaamiseen jo kymmeniä vuosia. Perinteisesti kovaa kotietua tulee tasoittamaan jopa 1000 äänekästä Tappara-fania.

Tappara on hallitseva Suomen mestari ja tälläkin kaudella se tulee olemaan Liigassa todella kova luu. Joukkueella on esimerkiksi Jori Lehterän, Veli-Matti Savinaisen, Valtteri Kemiläisen ja Anton Levtchin tähdittämä kivikova hyökkäys. Myös alakerta on aivan mukiinmenevä, ja Christian Heljangosta on kasvanut voittava maalivahti. Torstaina Tapparalla oli voitollinen kenraaliharjoitus Lukkoa vastaan. Ottelun teki erikoiseksi Lukossa riehunut kulkutauti, jonka myötä lopullista kokoonpanoa arvottiin pitkin päivää. Loppujen lopuksi Tappara vei sangen tasaisen matsin niukasti.

Tappara on arvioitava tällä hetkellä joukkueista vahvemmaksi, ja vaikka ottelu pelataan kaukana pohjoisessa, tulee kannatus olemaan raivokasta – Tapparan kannattajia on parhaillaan matkalla Luulajaan, jossa mayhem tulee olemaan kova koko viikonlopun. Luulajan suosikkiasema on kyseenalainen ja Tapparalle saatava kerroin antelias. Niinpä se kelpaa peleihin kirkuen. Tämä matsi kannattaa varmasti katsoa, vaikkei rinnassa sykkisikään kirves-sydän.