ti 05.12. klo 22:15

Luton - Arsenal

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Arsenal hakee pisteet Kenilworth Roadilta! Jääkö kotijoukkue nuolemaan tyystin näppejään?

Valioliigassa pusketaan joulukuu läpi hurjassa tahdissa ja tiistaina laitetaan pitkästä aikaa ensimmäinen viikkokierros käyntiin. Sarjakärjessä porskuttava Arsenal voitti viikonloppuna Emirates Stadiumilla Wolvesin ja nyt johtoa pyritään suojelemaan Lutonin kustannuksella – Mikel Artetan poppoo on Kenilworth Roadilla massiivinen voittajasuosikki sarjanousijaa vastaan.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa 100 egen edestä ilmaisvetoherkkua ilman kierrätystä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Rob Edwardsin luotsaamaa Lutonia povailtiin kauden alla sarjan hännille eli odotuksiin nähden on tämän piskuisen seuran edesottamukset olleet positiivisia. Puolustuspelaaminen on tosin ollut Sheffield Unitedin ohella koko Valioliigan heikointa, mutta toistaiseksi Luton kuitekin keikkuu susirajan paremmalla puolella.

Arsenal

@Arsenal
#ad ™️ Odegaard finish

Shot on Google Pixel 🤳


Kokoonpanoissa nähdään tiistaina takuulla pientä kierrätystä, kun molemmat joukkueet pelasivat viimeksi lauantaina. Varmasti sivussa ovat isänniltä Dan Potts, Reece Burke, Mads Andersen, Cauley Woodrow, Albert Sambi Lokonga, Marvelous Nakamba sekä Alfie Doughty. Teden Mengi ja Tom Lockyer voivat myös olla sivussa. Arteta joutuu sen sijaan operoimaan ilman Thomas Parteyta, Fábio Vieiraa, Emile Smith Rowea, Jurriën Timberiä ja Takehiro Tomiyasua.

Arsenalin pitäisi tästä koitoksesta kaiken järjen mukaan kaivaa voitto rutiinilla. Luton on selvästi heikompi porukka ja kun tiedetään Tykkimiesten alakerran olevan juuri nyt rautaa, on isännillä vaikea tehtävä päästä tässä ottelussa edes maalin makuun. Nasautetaan Arsenalia -1,5:n panoksella, mutta todennäköisen rotaation takia otetaan kuitenkin panosta hieman normaalia pienemmäksi.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Arsenal -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.