la 02.03. klo 19:30

Luton - Aston Villa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viihteen tunnusmerkistö täyttyy! Puraiseeko isäntä pisteitä Mestarien liigaan janoavalta Aston Villalta?

Luton ei pelkää olla rohkea ja se on hyvä, sillä joukkueen asemasta putoamistaistelussa tuli juuri astetta tukalampi. Evertonilta vedettiin toinen pistesakoista pois, mikä tarkoittaa isännän sijoittuvan neljän pisteen päähän viimeisestä sarjapaikkaan oikeuttavasta sijasta. Aston Villa tarjoaa valtavan haasteen isännille, mutta viihdettä ottelusta ei takuulla puutu.

*Koppaa 25€ ilmaisveto ja käytä se mihin tahansa! Ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Unai Emeryn Aston Villan pelaaminen on kuin nuorallatanssimista. Joukkueella on erittäin hyökkäysorientoitunut pelitapa, korkea puolustuslinja ja melko luonnonmukainen lähestyminen varsinkin hyökkäämiseen. Se on kantanut tällä kaudella hedelmää loistavasti, sillä joukkue sijoittuu tällä hetkellä viidellä pisteellä ottelun vähemmän pelannutta Tottenhamia edelle neljänneksi. Mestarien liiga -paikan suhteen kaikki on siis omissa käsissä.

Aston Villa

@AVFCOfficial
Unai Emery: "We have to enjoy each moment, each match, preparation, being together and practicing - every day is special." 👊

Luton on ollut usein piskuinen vastustaja sekä koti- että vieraskentällä. Joukkueella on todella paljon nopeutta hyökkäyskolmanneksella, mikä tietysti auttaa valtavasti esimerkiksi tilanteenvaihdoissa. Lisäksi Rob Edwardsin miehistö on alati vaarallinen erikoistilannejoukkue, mitä on toki myös Aston Villa. Esimerkiksi helmikuun alussa Luton läväytti pöytään sensaatiomaisesti 4–4-tasapelin, jossa se iski orastavasti epätasapainossa pelaavaan vastustajaan säälimättömästi.

Vuotaako vieraiden puolustuslinja jälleen? Aston Villa on päästänyt maaleja neljässä viimeisimmässä ottelussaan peräti seitsemän kappaletta, mikä on poikkeuksellisen suuri luku Valioliiga-neloselle. Toki hyökkäyspää tuottaa edelleen, mutta nimenomaan Lutonin kaltaiset joukkueet ovat inhottavimpia vastustajia tällaisella sapluunalla operoivalle ryhmälle. Hattersilla ei puolestaan lähtökohtaisesti ole mitään hävittävää, mutta piste tai pari voisi tässä kohtaa tehdä ihmeitä säilymismahdollisuuksille.

Aston Villalle ottelu on pakkovoitto, mutta pystyykö ryhmä riittävään kurinalaisuuteen Kenilworth Roadilla vai pureeko karma? Tässä ottelussa kumpikaan joukkue tuskin jää maaleitta ja popcornit kannattaa viritellä hyvissä ajoin käden ulottuville, sillä kaikki maalirikkaan ja huippuviihdyttävän palloiluperformanssin elementit ovat ilmassa. Betsivalintana toimii, että ottelussa syntyy ainakin neljä maalia (Yhteensä – yli 3,5 maalia).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.