la 30.12. klo 14:30

Luton - Chelsea

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Yllätetäänkö Chelsea housut kintuissa? Sarjanousijaisäntä on yllättävän kova pala purtavaksi!

Vuoden 2023 viimeinen Valioliigakierros starttaillaan Kenilworth Roadilta, jossa Luton Town isännöi Chelseaa. Sarjaan täksi kaudeksi noussut piskuinen Luton on voittanut nyt kaksi peliä peräjälkeen, kun viikolla kaadettiin vieraissa peräpään kiistakumppani Sheffield United. Kenilworthilla Luton on ollut yllättävänkin vaikea voitettava, joten kiusataanko Chelseaakin?

*100 euron edestä ilmaisvetoja tarjolla ilman kierrätystä! Tsekkaa lunastusohjeet vihjeen lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Mauricio Pochettinon luotsaama vierasjoukkue nappasi viikolla vaikeiden vaiheiden jälkeen täyden pistepotin Crystal Palacesta. Kotipelit ovat rullanneet mukiinmenevästi, mutta vieraissa on ollut tahmeaa – nyt on hävitty neljä matsia putkeen. Isossa kuvassa Chelsean meno on ollut kuitenkin vahvaa etenkin hyökkäyspäässä, sillä luotua maaliodottamaa on koko Valioliigan toiseksi eniten Liverpoolin jälkeen.

Luton Town FC

@LutonTown
Back at the Kenny on Saturday. 👊


Lutonilta on sivussa lauantaina Issa Kaboré, Marvelous Nakamba, Reece Burke, Dan Potts ja Tom Lockyer. Jordan Clark voi myös puuttua sairastelun takia. Chelsean poissaololistalla ovat Wesley Fofana, Marc Cucurella, Reece James, Trevoh Chalobah, Carney Chukwuemeka, Ben Chilwell ja Robert Sánchez. Enzo Fernández on todennäköisesti myös sivussa.

Lutonille saa ottelupäivän aattona +1:n tasoituslinjalla tasabookkia ja tähän kelpaa tarttua kyllä kovaa kiinni. Rob Edwardsin suojatit ovat olleet himapeleissä vahvoja eikä Chelsea ole tällä hetkellä kuitenkaan niin vakuuttava, että tässä jokin automaattinen vierasvoitto parin maalin marginaalilla olisi tulossa.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Luton +1” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.