pe 03.05. klo 22:00

Luton - Everton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Everton on jo turvassa, mutta jatkuuko Toffeesin vahva suorittaminen surkean putoajakandidaatin vieraana?

Valioliigan putoamiskamppailussa nähdään perjantaina mahdollisesti isoja siirtoja, kun kahdeksantenatoista rämpivä Luton Town isännöi jo kuiville itsensä hilannutta Evertonia. Sean Dychen käskyttämä Toffeeshan menetti aiemmin tällä kaudella kabineteissa pisteitä, mutta pelillisesti Merseysiden sinisten meno on ollut sen verran vahvaa, että lopulta kurimuksesta kiivettiin turvaan.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten pääset painamaan betsit Evertonin suoralle voitolle ilman riskiä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Lutonin tilanne ei juuri kateutta herätä. Rob Edwardsin miehistö on voittanut tammikuun jälkeen vain yhden vaivaisen ottelun ja esitykset ovat hiljattain olleet karmaisevan huonoja, muutamaa kotiottelua lukuun ottamatta. Kolmen matsin voitto- ja nollapeliputkessa viilettävä Everton ei varmasti ole helppo pala purtavaksi Kenilworth Roadilla.


Sairastuvalla Luton on myös hieman ongelmissa, kun loppukaudesta eivät enää pelaa Tom Lockyer, Amari’i Bell, Issa Kaboré, Marvelous Nakamba tai Jacob Brown. Dan Potts, Chiedozie Ogbene ja Mads Andersen ovat myös sivussa. Evertonilta Dominic Calvert-Lewin, Beto ja Séamus Coleman ovat näillä näkymin kehissä, mutta Vitaliy Mykolenko, Dele Alli ja Nathan Patterson missaavat kauden loput pelit.

Nyt on päästy siihen vaiheeseen kautta, että motivaatioissa nähdään vähitellen heittelyjä panoksettomien joukkueiden osalta, mutta Evertonille otetaan siitä huolimatta varovaista peliä näillä kertoimilla. Lutonin taso ei riitä Valioliigaan ja Everton tuskin on aivan lekkeriksi vielä hommaa heittämässä.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Everton 1X2 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.