Championship pe 13.05. klo 21:45

Luton - Huddersfield

Huddersfield kovassa iskussa nousukarsintoihin!

Myös Championshipissä aloitetaan karsinnat kohti kullan arvoista Valioliigapaikkaa: Fulhamin ja Bournemouthin seuraksi ratkaistaan vielä kolmas joukkue, joka pääsee mittaamaan taitojaan eräiden maailman parhaiden seurajoukkueitten kanssa. Luton ja Huddersfield pelaavat kaksiosaisen ottelusarjan Wembleyn nousufinaaliin pääsystä.

Luton varmisti play off -paikan vasta runkosarjan päätöspäivänä. Sitä ennen huomiota herätti peräti seitsemän maalin rökäletappio jo nousunsa varmistaneelle Fulhamille. Luton pyrkii ylöspäin todella pienellä budjetilla, eikä rehellisesti sanottuna näillä resursseilla Valioliiga ole realistinen paikka joukkueelle. Lutonilla on ollut ongelmia loukkaantumisten kanssa, ja vaikka sarjan päätökseen saatiin joitain avainpelaajia takaisin, on otilla vieläkin ruuhkaa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Myös Huddersfieldillä on ollut loukkaantumisia yllin kyllin, mutta tähän otteluun saadaan muutamia pelureita takaisin. Hudden pääsy pudotuspeleihin oli jo pitempään selvää, joten joukkue on voinut valmistautua rauhassa karsintoihin – tosin se on tehnyt sen menestyksellä, sillä neljä viimeistä ottelua päättyivät runkosarjassa voitollisesti. Runkosarjassa Carlos Corberanin suojatit pärjäsivät hyvin matkapeleissä.

 

Luton voi olla pikkusuosikki tähän matsiin, mutta vedot lähtevät Huddelle – kertoimissa on vääjäämättä ilmaa. Vetoon voi ottaa tasapelivarmistuksen, sillä vieraat saattavat olla tässä matsissa tyytyväisiä tasapeliinkin, jos tilanne siltä näyttää. Mutta pelivalinta on sillä selvä.

10 euroa pelirahaa