Championship ma 24.04. klo 22:00

Luton - Middlesbrough

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nousukarsijat vastakkain – tässä ottelussa viihdearvo on tapissa!

Championshipin maanantain kamppailussa kohtaavat sarjan kolmonen Luton ja nelonen Middlesbrough. Molempien mahdollisuudet suoraan sarjanousuun ovat enää hyvin teoreettiset: kaikella todennäköisyydellä Sheffield United saa lopuista otteluistaan sen verran pisteitä, että ottaa toisen suoran nousupaikan. Resursseihinsa nähden Lutonin suoritus on ollut aivan upea, ja Middlesboron kannattajat lienevät tyytyväisiä, että kausi on mennyt näinkin nousujohteisesti.

Lutonin menoa ei voi kuin äimistellä. Yksitoista viimeistä matsia on mennyt tappioitta, ja näistä seitsemän ottelua on voitettu. Palkintona tästä päästään nousukarsintoihin, mikä on varmasti takaisin kirkkaisiin valoihin nousseen perinneseuran kannattajille jonkunlainen täyttymys. Tämä matsi toimii vähintään hyvänä preppauksena play offeihin. Poissaolijoita isännillä on muutama, mutta Elijah Adebayo lienee siinä kunnossa, että nousee avaukseen.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Boro oli alkukauden yksi suurimpia alisuorittajia, mutta valmentajanvaihdon myötä homma alkoi wörkkimään paljon paremmin. Michael Carrickin johdolla päästään nousukarsintoihin, ja pienen suvantovaiheen jälkeen viimeiset kaksi matsia on voitettu komeasti – Hullia vastaan toisen jakson maalikimara oli vastaansanomaton. Myös vierailla on muutama poissaolo, mutta tässä vaiheessa kautta sellainen on sangen normaalia, eikä suurempaan paniikkiin ole aihetta.

Boron matsit ovat olleet melkoista ilotulitusta maalien osalta. Vaikka Lutonin matseissa on ollut kuivempaa, joukkueella on kyllä tulivoimaa, ja overin pitää olla tässä matsissa suosikkitapaus. Siihen lähtee peliä, ja XLBet tuplaa reippaasti rahat tästä. Ota onkeesi ja avaa tili!