Championship ma 26.12. klo 21:45

Luton - Norwich

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Greenillä, Mr puhelimessa! Miten tämä nyt on kotisuosikiksi saatu?

Boxing Day päättyy Championshipin puolella kamppailuun Lutonin ja Norwichin välillä. Isännät ovat Lutonia kymmenen sijaa perässä, mutta sarjataulukkoa tarkemmin tihrustamalla voi todeta, että ero on kuitenkin vaivaiset viisi pistettä. Tasaisessa keskikastissa yksikin voitto tai tappio voi merkitä useamman sijan muutosta sarjataulukossa. Tämän matsin suhteen on nostettava esiin myös Lutonin haastava pelaajatilanne.

Lutonille tuli tätä ottelua ennen pitempi tauko, kun sen edellinen Championship-ottelu Millwallia vastaan peruttiin. Middlesboroa vastaan Luton soitti toista viulua, ja pelitapahtumien mukaan olisi voinut hävitä reilumminkin. Loukkaantumisia on hyvinkin puolen tusinaa, ja kun Amari’i Bell otti punaisen kortin Boroa vastaan, alkaa tilanne puolustuksen suhteen näyttää melko huonolta. Samalla esitysten olisi syytä parantua, mikä on haasteellinen yhtälö.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
🎩 Opposition guide
⌚ Ref watch
📻 How to follow

Read the full match preview for our clash with Luton ⬇️

#NCFC

Blackburnin tilastoihmeet jatkuivat Carrow Roadilla, kun se haki pisteet Norwichilta pelitapahtumien vastaisesti. Kanarialinnut ovat edelleen top kuudessa, mutta suoraan nousuun on matkaa jo lähes kymmenen pistettä. Dean Smithin suojateilla loukkaantuneita on tällä hetkellä kolme kappaletta. Swanseaa vastaan Teemu Pukki teki maalin, mutta tappiollisessa Blackburn-pelissä saldoksi jäi varoitus.

Kun tässä nyt perustasoa, pelaajatilannetta ja virettä mittailee, niin kaikissa Norwich vie pitemmän korren. Lutonille jää kotietu, joka tasoittaa puntteja, mutta jättää Norwichin silti vierassuosikiksi. Greenillä, Mr puhelimessa! Jotenkin tämä matsi on muutenkin mainiossa kioskissa saatu Lutonin suosikkiasemaan. Tähän napataan kiinni – ei tämä nyt ihan näin ole.