Championship su 13.03. klo 14:00

Luton - QPR

Luton on paremmassa iskussa!

Lutonin ja QPR:n taistelu Championshipin playoff-viivalla antaa erittäin mielenkiintoisen viitekehyksen sunnuntain varhaisotteluun. Molemmat ovat vetäneet odotuksin nähden loistavan kauden, ja tavoitteet ovat luonnollisesti jatkopeleissä – suoraan nousuun on kuitenkin melko pitkä rako.

Luton otti viikolla massiivisen vierasvoiton Coventrystä, vaikkei ottelua missään nimessä pelitapahtumien perusteella hallinnutkaan. Lutonin alkuvuosi on ollut järisyttävän hyvä – voittoja on tullut todella häkellyttävään tahtiin, vaikkei seura ole missään nimessä resursseiltaan Championshipin kärkiporukoita. Poissaoloja Nathan Jonesin porukalla on kourallinen, mutta melko hallitusti saatavilla olevista pelaajista saa kokoonpanon kursittua kasaan.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

QPR:llä on omat murheensa loukkien kanssa, ja Dion Sanderson kärsii pelikieltoaan. Suurin murhe on kuitenkin se, että joukkueen paras terä tuntuu olevan ohi. Viimeisestä seitsemästä pelistä on onnistuttu kairaamaan vain viisi pistettä, eikä tällä tahdilla tulla pysymään play off-kisassa mukana. Viime viikonloppuna Ärrät menettivät taukojohtonsa Cardiffia vastaan, vaikka peliesitys ei ollut mitenkään huono.

 

Luton on joukkueista paljon kovemmassa iskussa, ja tähän nähden kotikertoimet ovat sangen palkitsevia. Mediumbetsin paikkahan tämä on, joten Valioliigapelejä odotellessa voi vähän lunastella iltapäivämatsista! Samalla voi käyttää 22Betin avajaistarjouksen hyväkseen.

10 euroa pelirahaa