la 07.10. klo 14:30

Luton - Tottenham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Spurs käy ryöstöretkellä Lontoon pohjoispuolella Kenilworth Roadilla! Isäntien tarjoama haaste on köykäinen!

Valioliigan viikonloppu pyöräytetään lauantaina käyntiin Kenilworth Roadilla, kun sarjakakkonen Tottenham vierailee ”Lontoon derbyssä” sarjanousija Lutonin kotiluolassa. Luton sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Lontoosta eli kovin tulikivenkatkuinen paikallistaisto tämä ei missään nimessä ole. Onko sarjanousijalla mitään palaa loistavasti juuri nyt pelaavaa Tottenhamia vastaan?

*100 euron edestä ilmaisvetoja tarjolla! Tsekkaa tipsin lopusta, miten nämä saa lunastettua!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Spurs on ollut Ange Postecogloun alaisuudessa varsin viihdyttävää seurattavaa ja liljanvalkoisten peleissä on nähty toistaiseksi enemmän maaleja kuin vaikkapa Arsenalin tai Manchester Cityn matseissa. Spurs on toistaiseksi kuitenkin sallinut vastustajilleen turhankin paljon tontteja, joten tätä puolta tulee Postecogloun jatkossa kohentaa.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
😤

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
Remarkable reactions from GV13 🤯

Vic's stunning stop against Burnley is up for the @PremierLeague Save of the Month! 🧤

Get behind our 'keeper ⤵️


Lutonilta on sivussa lauantaina Albert Sambi Lokonga, Gabriel Osho, Dan Potts, Jordan Clark sekä hyvin todennäköisesti myös Amari’i Bell. Postecoglou joutuu sen sijaan operoimaan ilman Manor Solomonia, Ivan Perisiciä, Giovani Lo Celsoa, Bryan Giliä, Ryan Sessegnonia, Brennan Johnsonia ja Rodrigo Bentancuria.

Rob Edwardsin käskyttämä Luton on toistaiseksi pelannut jopa yli odotusten, kun joukkue on nippa nappa putoamisviivan päällä. Spursilta lienee kuitenkin luvassa kyytiä lauantaina, joten sipaistaan vieraita -1:n tasoituksella kupongille. James Maddisonin ja Son Heung-minin tähdittämä Spurs-poppoo on isännille aivan liian tasokas käsiteltävä.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tottenham -1” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.