Nations League la 11.06. klo 21:45

Luxemburg - Turkki

Sympatiat laitetaan Luxemburgille, mutta betsit Turkille – Kansojen liigan C-taso on vieraille hieman väärä

Pieni ja piskuinen Luxemburg on töräyttänyt melkoisen startin Kansojen liigaan voittamalla molemmat tähänastiset matsinsa. Ensin joukkue haki vakuuttavan 0–2-voiton Liettuan vieraana ja seuraavassa matsissa kaatui niin ikään reissussa Färsaaret lukemin 0–1. Seuraavassa matsissa edessä on todellinen testi, kun jalkapallomaailman lilliputteihin kuuluva isäntä saa vieraakseen odotetun ylivoimaisesti aloittaneen Turkin.

Turkki putosi tälle kaudelle Kansojen liigassa porrasta alemmas ja C-liigassa homma on rokannut juuri niin kuin voisi olettaa – joukkue on ollut täysin ylivoimainen. Kahdessa ensimmäisessä kamppailussa Färsaaret sekä Liettua ovat saaneet kyytiä murskavoittojen muodossa. Vieraiden maaliero on tähän saakka 10–0. Luxemburg ei ole päästänyt yhtään maalia kohdatessaan samat vastustajat, mutta ei ole järin realistista kuvitella, että isäntä kestäisi turkkilaisten mankelia.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Stefan Kuntz varmasti kierrättää kokoonpanoaan jälleen reilusti, kuten myös ensimmäisissä matseissa. Esimerkiksi alakerrassa vaihtoehtoja on ylivertainen määrä tälle tasolle ja sama pätee oikeastaan mille tahansa osastolle. Puolustuspäässä nähdään Euroopan huipulta esimerkiksi Caglar Söyüncü sekä Merih Demiral ja keskisektorilla pelaa esimerkiksi Interin Hakan Calhanoglu sekä Marseillen Cengiz Ünder, joka tosin soveltuisi hyvin myös hyökkäävämpään rooliin. Yläkerrassa on säväyttänyt tähän saakka useampikin pelaaja, mutta tuoreemmatkin maajoukkuepelaajat ovat olleet varsin lupaavia.

Tässä matsissa sympatiat laitetaan Luxemburgille, mutta betsit Turkille. On fakta, että isäntä on tehnyt jo tähän saakka kovan suorituksen napsimalla voitot avauskamppailuissa. Pelikohteeksi valikoituu aasialaisella tasoituksella Turkki (-1,5). Betsi osuu vähintään kahden maalin vierasvoitolla. Hiljalleen alkaa käydä selväksi, että tämä ei ehkä ole turkkilaisille kuitenkaan se optimaalisin taso, vaikka viime kausi menikin mönkään. Kuntzin miehistö kuuluu ylempiin liigoihin ja sinne se on myös tällä hetkellä menossa. Nyt kannattaa Turkkia hyödyntää – kun se vielä on mahdollista. Avaa tästä tili Sportazalle, ota 100% talletusbonus ja helpot himaan Uhmapelaajien kohteilla!

10 euroa pelirahaa