to 21.10. klo 17:00

Lyngby Vikings - 1WIN

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lyngby Vikingsin vire tajuttoman kova – finaalissa vastassa 1WIN

Jo kymmenen päivää kestänyt Malta Vibes -turnaus saa tänään, torstaina vihdoin päätöksensä, kun vuorossa on turnauksen finaaliottelu, missä tanskalaisjoukkue Lyngby Vikings saa vastaansa venäläisjoukkue 1WIN:n. Ottelu alkaa klo: 17:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Kumpikaan joukkue ei saa otteluun mitään etuja, vaan ottelu aloitetaan 0-0 -tilanteesta.

Lyngby Vikings on äärimmäisen vahva joukkue varustettuna äärimmäisen vahvalla karttavalikoimalla. Joukkue on seitsemän kartan jengi, joka tarkoittaa sitä, että heillä ei ole vakituista karttapoistoa, vaan he poistavat yleensä vastustajansa heikoimman kartan. Lyngby Vikings on tällä tyylillä pärjännyt hienosti, sillä joukkueella on valikoimassa vain kaksi karttaa alle 50% voittoprosenteilla.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kun 1WIN tulee tänään poistamaan vakipoistonsa Infernon, saa Lyngby Vikings poistettua esimerkiksi Miragen. Mirage on yksi 1WIN:n parhaista kartoista ja samalla yksi tanskalaisjoukkueen heikoimmista kartoista. 1WIN tuskin uskaltaa valita otteluun Dust 2:ta viime aikaisten metamuutoksien myötä, jonka vuoksi Lyngby Vikings voi olla huoleti, sillä 1WIN:llä ei näiden kahden kartan lisäksi ole muuta selvästi parempaa karttaa.

1WIN on pakotettu valitsemaan omaksi kartakseen esimerkiksi Nuke tai Vertigo, missä molemmissa Lyngby Vikings on äärimmäisen vaarallinen. Tanskalaisjoukkueen karttavalikoima on selvästi vahvempi, ja joukkueen yleinen vire selvästi kovempi. Näiden avulla joukkue lähtee otteluun massiivisena ennakkosuosikkina.