Ligue 1 ti 01.02. klo 22:00

Lyon - Marseille

Löytyykö tehoja? Marseille ja Lyon kohtaavat huippukamppailussa, mutta tulivoima on maajoukkuetehtävissä

Lyon isännöi Marseillea Ranskan pääsarjakamppailussa tiistaina. Etenkin kotijoukkueella on todella paljon poissaoloja ja avauskokoonpanoa joudutaan miettimään pitkälti uudelleen. Ennen maaottelutaukoa vakuuttavammin esiintyi vierailija, joka on niistänyt täyden pistepotin jo viidessä perättäisessä kamppailussa reissussa. Kun kotijoukkuetta verottavat lukuisten tärkeiden pelaajien poissaolot, saattaa maalinteosta tulla sille entistäkin vaikeampi haaste.

Marseille on viiden ottelun vierasvoitto ja nollapeliputkessa kaikkia kilpailullisissa vääntöjä katsottaessa. Ajoittain isäntien tavoin hyökkäyskolmanneksella tuskaillut joukkue on saanut tuloksia aikaan nimenomaan hyvällä tekemisellä omassa päässä. Toki hyökkäyspään onnistumiset ovat tullessaan olleet melko tehokkaasti tuotettuja tilanteita.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Isäntä on tulevassa ottelussa ilman edelleenkin pelikieltoaan lusivaa Tino Kadewerea, jonka lisäksi myös loukkaantunut Moussa Dembélé on sivussa. Pitkään sivussa on ollut laitapuolustaja Leo Dubois puuttuu yhä joukkueen vahvuudesta, minkä lisäksi Jason Denayerin pelaaminen on epävarmaa. Lucas Paqueta on Brasilian MM-karsintaryhmän matkassa, eikä näin ollen pelaa ja Karl Toko Ekambi puolestaan valmistautuu Kamerunin matkassa Afrikan mestaruuskisojen välieräkamppailuun. Puolustaja Damien Da Silva vastaavasti puuttuu korttitilin tultua täyteen.

Vieraillakin on muutama poissaolo, kun Bamba Dieng ja Pape Gueye ovat Senegalin matkassa Afrikassa ja Gerson puolestaan Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa. Puolustaja Leonardo Balerdin korttitili on isäntien Da Silvan tavoin päässyt täyttymään, eikä tätä näin ollen kehissä tulevassa kamppailussa nähdä.

Isännillä on allaan pari niukkaa voittoa Troyesia sekä St. Etiennen miehistöä vastaan, mutta kovissa peleissä sarjan kärkiryhmiä vastaan joukkue on tottunut tasapeleihin. Tämä ei sinänsä olisi yllättävä tulos tulevassakaan kamppailussa. Pelivalinnaksi otetaan kuitenkin, että ottelussa nähdään korkeintaan kaksi maalia. Kumpikaan joukkueista ei erityisemmin ole säkenöinyt hyökkäyskolmanneksella ja nyt molemmilta on myös kosolti hyökkäysvoimaa sivussa maajoukkue-edustusten takia. Katsasta ja hyödynnä toimiva mobiilivedonlyöntialusta tarjouksineen sekä huippukertoimineen – iske betsi sisään BET365:lle tästä!

10 euroa pelirahaa