Eurooppa-liiga to 17.03. klo 22:00

Lyon - Porto

Porto on kovassa, muttei tekemättömässä paikassa – vieraskerrointa lapulle!

FC Portolla on torstaina vuori kiivettävänään, sillä Eurooppa-liigan puolivälieriin eteneminen edellyttäisi voittoa Lyonin vieraana. Ranskalaiset pelasivat Portossa avausosassa nappimatsin ja 0-1 -voitto tarttui kotiinviemiseksi Lucas Paquetán maalilla. Porto on omissa papereissani silti edelleen näistä joukkueista vahvempi, joten ei jatkopaikka aivan mahdoton ole.

Otetaan katsaus kokoonpanoihin. Lyon joutuu taas matsiin ilman Jérome Boatengia, Sinaly Diomandéa, Rayan Cherkiä sekä Lenny Pintoria. Porton riveistä Pepe on puolikuntoisena, mutta veteraanitoppari todennäköisesti avaa matsin maskin kanssa. Wilson Manafá jatkaa loukkaantuneena ja Otávio on pelikiellossa. Wendell on kärsinyt pelikieltonsa ja avannee vaspana.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Otávion pelikielto antaa talvella hankitulle Galenolle mahdollisuuden todistaa itsensä kovassa paikassa. Galeno teki sunnuntaina maalin, joten kenraaliharjoitus sujui Bragan riveissä syyskaudella maaleja paukuttaneella brassilla kelvollisesti. Portolla on muutenkin kiitettävästi ratkaisuvoimaa ja Lyonin toppareilla riittää painimista muun muassa Mehdi Taremin kanssa.

Painetaan Portoa tasapelivarmistuksella lapulle. Lyon ei ole järin vakuuttanut hiljattain, vaikka Portosta voitto raavittiinkin. Rennes kaatoi Les Gonesin sunnuntaina 2-4 ja Porto kykenee hyvänä päivänä samaan temppuun. Match-up on nykykerroinasettelua tasaisempi ja on myös syytä muistaa, että Lyon ei tarvitse voittoa.

10 euroa pelirahaa