Ligue 1 pe 07.10. klo 22:00

Lyon - Toulouse

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Koutsilla tulos tai ulos -tyyppinen tilanne! Sakkaako ranskalaisjätin maalinteko taas?

Lyon on ajautunut armottomaan tappioputkeen Ranskan liigassa, mutta nyt se pääsee pitkästä aikaa kotiyleisönsä eteen. Vastaan saapuu hyvällä ilmeellä maaottelutauolta palannut Toulouse. Isäntien sairastupa on ollut viime aikoina todella ruuhkainen ja edelleen useampia avainpelaajia on varmuudella sivussa. Viime viikonloppuna joukkue otti vieraskentällä 1–0-numeroin takkiin Lensiä vastaan ja tukkoisuus maalinteon suhteen jatkuu yhä.

Sinänsä ei ole ihme, että maalinteossa on pieniä haasteita – sairastuvalla olivat paluuottelussa Castello Lukeba, Romain Faivre, Malo Gusto, Julian Pollersbeck sekä Corentin Tolisso ja Moussa Dembélé. Erityisen hohdokas tilanne ei edelleenkään ole, vaikka yläkerran osalta Tolisso ja Dembéle ovat lähestymässä pelikuntoa ja kokoonpanossa. Puolustaja Jerome Boatengin tilanne on edelleen suuri kysymysmerkki, sillä Saksan maajoukkueen entinen luottotoppari on pelannut kokonaiset minuutit viimeksi harkkamatsissa heinäkuun puolivälin jälkeen. Gusto ja Lukeba ovat niin ikään merkittynä pelipäivän ryhmään, mutta kaikkien kehiin palaavien miesten pelikuntoon on suhtauduttava varauksella.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Olympique Lyonnais 🇬🇧🇺🇸

@OL_English
Our Squad for tomorrow's match against Toulouse FC! 🔴🔵

Toulousen alkukausi oli tappioiden sävyttämä, mutta ennen taukoa joukkue löysi hyvää virettä ja jatkoi sitä myös viime viikonloppuna. Maalihanoja on vihdoin saatu vieraiden osalta raotettua. Neljän matsin otannalla voittoja on kertynyt kolme ja tehtyjä osumia puolestaan kahdeksan. Montpellier oli paperia 4–2-numeroin päättyneessä matsissa edellisellä kierroksella ja ennen taukoa Nimes kaatui niin ikään kotona ja Lille joutui myös todella tiukille, vaikka onnistui 2–1-voiton lopulta Toulousea vastaan kairaamaan.

Peter Bosz on tulisilla hiilillä, sillä Lyonin karmaisevan vireen jatkuessa potkut ovat vain ajan kysymys. Sairastilanne ei lupaile hyvää ja kysymysmerkkejä on ilmassa aivan liikaa. Joukkueet ovat toki paperilla täysin eri kaliiperia, mutta tulevassa väännössä nähdään vieraille mahdollisuus. Kerrointarjous jopa 1×2-markkinassa on hyvä, mutta tällä kertaa haetaan hieman matalammalla riskillä betsiä. Toulouse +1,5 -tasoituslinjalla veto osuu sekä maalin kotivoitolla, tasapelillä että vierasvoitolla ja siihen tarrataan kiinni.

Toulouse FC

@ToulouseFC
#OLTFC, découvrez le 𝙜𝙧𝙤𝙪𝙥𝙚 𝙩𝙤𝙪𝙡𝙤𝙪𝙨𝙖𝙞𝙣 !

👉 toulousefc.com/fr/le-groupe-p…

Nos Violets s'envoleront demain matin pour la capitale des Gaules 😉😈