Euroliiga to 26.01. klo 22:00

Lyon-Villeurbanne - Fenerbahce

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Euroliigasta lisää hyvää – isännät eivät vain riitä, ja laadukas Fener hakee pojot kotiin!

Koriksen Euroliigasta nousee mukava peli-idea torstai-illaksi. Ranskalainen Lyon-Villeurbanne isännöi Turkin Fenerbahcea ottelussa, jonka lähtökohtia sarjataulukko avaa varsin selkeästi: ranskalaiset eivät ole tänä vuonna loistaneet turnauksesta, ja ovat jäämässä jatkopeleistä ulkopuolelle, vaikka runkosarjaa on vielä jäljellä rutkasti. Fener kuuluu liigan tasaiseen kärkikastiin.

Lyon ei näytä paperilla huonolta joukkueelta, mutta siltä ei selkeästi ole saatu sitä mitä on tilattu. Nando de Colon johdolla rosterissa on tuttuja, laadukkaita nimiä, mutta vanhan NBA-tähden Tony Parkerin pääosiltaan omistama joukkue on näyttänyt pahimmillaan keskentekoiselta kovimpia vastaan – velipojalle annettu koutsin rooli on herättänyt keskustelua. Baskoniasta lainattu hongankolistaja Youssoupha Fall on tärkeä osanen Asvelin ryhmää.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Fener johti jo euroliigaa mukavasti, mutta huono jakso pudotti ryhmän muiden kuolevaisten sekaan. Voitot Panathinaikosista ja Bayern Münchenistä eivät vielä liikaa vakuuttaneet, mutta jatkoaikavoitto kärkiporukan Monacosta oli jo kovempi sana. Illan isännät eivät ole Monacon tasolla, ja lisäksi lyonilaisilla on koko liigan toiseksi huonoin kotimenestys. Fener puolestaan on hyvä kyläilijä, ja kentän laidalla häärää ehdoton laatukoutsi Dimitris Itoudis.

Global Basket

@GlobalBasketOrg
🔥MAÇ GÜNÜ |

🏀Asvel 🆚 Fenerbahçe Beko

⏰23.00

📺S Sport

#Euroleague
#YellowLegacy

Fenerille saadaan tästä makea suosikkiasema, ja pienellä miinushändärillä tämä matsi kelpaa peleihin. Loukkaantumisia turkkilaisilla on, mutta ei mitään mikä heikentäisi vahvan penkin omaavaa joukkuetta. Fenerille voitto on tärkeä hyvien asemien ylläpitoon, ja se on tässä selkeähkö suosikki.