Eurooppa-liiga to 14.04. klo 22:00

Lyon - West Ham

Ykköspuolustaja on sivussa! Jatkuvatko West Hamin kyseenalaiset esitykset?

Lyon isännöi West Hamia otteluparin toisessa kohtaamisessa. Ensimmäinen kamppailu, joka pelattiin Lontoossa viikko takaperin päättyi 1–1-tasapeliin. West Ham ei ole viime aikoina yltänyt missään tapauksessa parhaalle tasolleen peilattuna siihen, millaista futista joukkueelta nähtiin syksyllä. Vaikuttaisi ainakin Valioliigan puolella siltä, että eväät on ainakin osin syöty ja uutta virtaa ei enää löydy.

Viime viikonloppuna 2–0-numeroin Brentfordin käsilttelyssä hävinnyt West Ham joutuu tulevaan kamppailuun ilman puolustajia Kurt Zoumaa sekä Angelo Ogbonnaa. Jälkimmäinen on toki ollut pidempään sivussa, mutta Zouman puuttuminen ei tiedä hyvää vieraille. Mark Noblen pelikunto on pieni kysymysmerkki, mutta lopullinen osallistuminen selvinnee vasta lähempänä ottelua. Konkaripeluri ei kuitenkaan ole niin merkittävä palanen kokonaispalapelin kannalta kuin vaikkapa juuri Zouma.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Isännillä on omat poissaolonsa ja viime viikkoon verrattuna ykkösmaalivahdin Anthony Lopesin pelaaminen on hieman kysymysmerkillä. Mies vaihdettiin viikonloppuna puoliajalla sivuun Ranskan liigan kamppailussa. Keskikentältä Tanguy Ndombele on tiettävästi kokoonpanossa, vaikka tämä on kärsinyt pienistä vaivoista. Isäntien keskikenttä on jokseenkin repaleinen tästä huolimatta, mutta sitä se oli myös viime viikon tasurissa. On isompi harmi, että West Hamilla ei ole parasta puolustustaan käytössään.

Lyon pääsee kotiyleisönsä eteen, mikä antaa sille varmasti potkua. Ison edun tarjoaa tällä kerralla myös David Moyesin Zouman verran vajaa alakerta. Ranskalaistoppari on yksi koko joukkueen johtohahmoista, ja vaikka tämä nyt voi tuntua paisuttelulta, merkitys on jättimäinen. Karl Toko Ekambi ja kumppanit luovat sellaisen uhan alakertaan, että siellä saattavat paikkaajat olla melkoisessa helteessä. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1×2).

10 euroa pelirahaa