Maaottelut ti 05.06. klo 20:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maaottelu: Romania – Suomi | Pelataan tietysti vastapalloon

Ollut varsin yleistä, että Huuhkajien ottelut ovat vähämaalisia ja se todella näkyy yhtiöiden kertoimien asettelussa. Tänään tiistainakin underien kertoimet ovat todella näppäriä.
Huuhkajat lähtee otteluun varsin vaatimattomalla miehistöllä. Niklas Moisanderia ja Perparim Hetemaj´ta ei enää maju-peleissä nähdä. Samaan aikaan Teemu Pukki eikä Joel Pohjanpalo tässä matsissa pelaa. Materiaali on vain mielestäni todella kevyttä sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan.
Huuhkajat pelaa varmasti sitoutuneesti puolustussuuntaan, mutta pakkohan tuosta miehistöstä on rokottaa. En ole muutenkaan tottunut Huuhkajille laskemaan pelitapaetua, vaikka Markku Kanervan aikana parempia tuloksia onkin saatu.
Romania on näillä kokoonpanoilla katsottuna mielestäni selkeästi edellä. Ja se, että ottelu pelataan Romanian Ploiestissa, sataa tietysti kotijoukkueen laariin. Romania on lisäksi ottanut hyviä tuloksia, ja se on mielestäni todella selkeä suosikki viemään tämän koitoksen nimiinsä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ