Konferenssiliiga to 04.11. klo 19:45

Maccabi Tel Aviv - HJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HJK jahtaa ihmettä Israelissa – peli-ideana over toiselle puoliajalle!

HJK:n eurotaival jatkuu torstai-iltana Tel Avivissa. Alla on villit mestaruusjuhlat sunnuntailta (ja maanantailta?), joten hieman factor X:ää on euro-ottelun ennakkotunnelmissa mukana. Edellinen matsi Maccabia vastaan meni totaalisen vihkoon ja perusasioissakin oltiin kaukana siitä tasosta, millä näissä peleissä kuuluisi olla.

Klubin otteet ovat sittemmin kohentuneet ja eheämpää tekemistä pyritään jatkamaan illalla Israelissa. Pisteisiin on tällä kertaa hankala uskoa vierasnurmella, mutta toista murskatappiota tuskin on tulossa Toni Koskelan poppoolle. Maccabilla on viikonloppuna tärkeä Tel Avivin derby, jota saatetaan aivan hyvin priorisoida.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Maccabin osalta on mainittava myös valmentajanvaihdos, sillä meno äityi kotimaisessa liigassa sen verran heikoksi, että Patrick van Leeuwen sai kenkää. Penkin päässä istuu väliaikaisesti seuran management-osastolla jo valmiiksi työskentelevä Barak Itzhaki. Euroopassa kuitenkin peli on kulkenut eikä pelitavallisia muutoksia varmasti tänään lähdetä tekemään.

Vetoideana on toisen puoliajan over 1,5. HJK tarvitsee tänään voiton jatkopaikkaan ja tottahan sitä on lähdettävä tavoittelemaan. Mikäli avauspuolikas sujuu vähämaalisissa merkeissä ja ottelu ei repsahda Maccabin hyväksi, on toisella nelivitosella otollinen mahdollisuus avata peliä ja hakea riskilläkin voittoa. Ei kannata lähteä panostuksen kanssa kuitenkaan laukalle.