ti 30.11. klo 13:00

MAD Lions - ECSTATIC

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ECSTATIC palaamassa omalle tasolleen

Pinnacle Fall Series 3 -turnauksen pudotuspelit ovat edenneet puolivälieriin saakka, jossa marraskuun viimeisen päivän kunniaksi pelataan neljä ottelua. Päivän toisessa ottelussa nuorisojoukkue MAD Lions saa vastaansa tanskalaisjoukkue ECSTATIC:n, joka kulki ennen Lyngby Vikings -nimen alla. Rebrändänneen organisaation tulokset eivät ole olleet aivan entisellään viime aikoina, mutta nyt näyttäisi siltä, että joukkue on jälleen ottanut harppauksen parempaan.

ECSTATIC:llä oli pieni suvantovaihe nimenvaihdoksen jälkeen. Joukkue on kuitenkin näyttävästi palannut takaisin raiteilleen, ja onkin täten suuri ennakkosuosikki päivän otteluun. Kahden ottelun tappioputkessa oleva MAD Lions on viime aikoina kärsinyt tappioita mm. Sproutia, Extra Saltia, OFFSET:ä sekä juurikin Lyngby Vikingsiä vastaan. MAD Lionsin karttavalikoima kalpenee ECSTATIC:n rinnalla, ja tanskalaisjoukkueelle tarjottu kerroin on päivän selvä ylikerroin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

MAD Lions poistaa vakipoistonsa Vertigon, kun ECSTATIC puolestaan poistaa MAD Lionsin parhaimman kartan Dust 2:n. Tällöin MAD Lions valitsee omaksi kartakseen varmastikin Miragen, jolloin ECSTATIC saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Infernon. Kolmanneksi kartaksi jää mitä todennäköisimmin juurikin Nuke tai Inferno, sillä on vaikea kuvitella, että MAD Lions uskaltautuisi kilpailemaan Ancientiin ottelun voitosta.

ECSTATIC:n huippukerroin on selvästi korkeampi Coolbetillä, jonne tilin saa avattua näppärästi tästä linkistä!