CS ma 14.03. klo 12:30

MAD Lions - Enterprise

Suomalaispelaaja myltsi saa vastaansa MAD Lionsin tulivoimaisen kokoonpanon

Pinnacle Cupin maanantain toisessa ottelussa nähdään mielenkiintoinen kamppailu. Bootcampilla ilman yhtä tärkeimpää pelaajaansa Victor “sdy” Orudzheviä pelaavaa MAD Lions saa vastaansa Enterprisen, joka kaappasi kaksi uutta pelaajaa rosteriinsa. Toinen heistä on suomalainen Ville “myltsi” Vilkman.

Mielenkiintoisen ottelusta tekee myltsin lisäksi myös se, että MAD Lions on bootcampilla ilman ukrainalaista sdy:tä, ja pelaa varmastikin tämänkin ottelun puolalaispelaaja Karol “rallen” Radowiczin kanssa. Sdy on twittiensä perusteella puolustamassa maataan.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

MAD Lions ei todellakaan ole yhtä kovatasoinen rallenin kanssa. Sdy on yksi joukkueen parhaista pelaajista, ja uudelleenrakennetun kokoonpanon kulmakivistä. Enterprise saa laitettua todella kovan haasteen linarille, jonka tulokset eivät muutenkaan ole päätä huimanneet.

Ainoa syy, minkä vuoksi Enterprise saa ottelussa mahdollisesti edes jonkinlaiset mahdollisuudet, on juurikin ottelun formaatin ansiota. Enterprise saa karttavalikoimansa avulla itselleen mieluisen kartan, ja loppujen lopuksi ottelu kiteytyy siihen, kumpi joukkueista on tasokkaampi. Vaikka MAD Lions ei ole kovinkaan hyvin pelannut, on joukkueen rosterin taso silti riittävän hyvä Enterprisen voittamiseen, jonka vuoksi joukkueelle tarjottu tasoituskerroin kelpaa juuri ja juuri lapulle pienellä panostuksella.

10 euroa pelirahaa