CS ke 06.04. klo 21:00

MAD Lions - Into The Breach

smooyan yksilösuoritukset ei riitä MAD Lionsia vastaan

Owen “smooya” Butterfieldin uusi joukkue Into The Breach onnistui voittamaan maanantain ESL Challenger -liigan relegation -karsintaottelussaan SKADE:n. Nyt joukkue saa vastaansa niin ikään ensimmäisen ottelunsa voittaneen MAD Lionsin. Ottelu alkaa klo: 21:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Ottelun voittaja varmistaa paikkansa seuraavan kauden ESL Challenger-liigassa.

MAD Lions on joukkueista selvästi kovatasoisempi varsinkin yksilötasolla. Joukkueessa pelaa todella kovatasoisia pelureita, ja nyt kun ukrainalainen Viktor “sdy” Orudzhevkin on saatu sodan keskeltä takaisin serverille, on MAD Lionsin tulokset nousseet selvästi. MAD Lions on ehdoton ennakkosuosikki ottelun voittajaksi.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Kertoimet on asetettu tasabookkiin, vaikka Into The Breach ei smooyan hero-suorituksia lukuun ottamatta ole näyttänyt serverillä mitään ihmeellisiä asioita. Joukkueen karttavalikoima on heikko, ja poolista löytyy peräti kolme karttaa, missä MAD Lions saa selvän etulyöntiaseman. Brittijoukkue tulee poistamaan Overpassin, kun MAD Lions puolestaan poistaa Vertigon.

MAD Lions saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Ancientin, jolloin Into The Breach tähtää varmastikin Mirageen. Kolmanneksi kartaksi jää todennäköisesti Inferno, missä MAD Lionsin pitäisi viimeistään viedä ottelu nimiinsä. Joukkue on ottelun mahdollisissa karttavalinnoissa selvästi tasokkaampi, ja tämä tekee joukkueelle tarjotusta kertoimesta liian kovan ohitettavaksi.

10 euroa pelirahaa