Bundesliiga la 30.04. klo 16:30

Mainz - Bayern München

Mainz maistuu mestaruuden varmistanutta Bayernia vastaan!

Lauantaina jo mestaruuden ratkaissut Bayern München matkaa Mainzin vieraaksi. Isännillä on aivan katastrofaalinen esitys alla edelliseltä viikonlopulta ja nyt pitäisi haastaa mestari. Kotiyleisön edessä Mainzin menestys ei olisi kuitenkaan mikään jättimäinen yllätys varsinkin kun Bayernilta sopii odottaa jonkinlaista kierrätystä, tai vähintään normaalia enemmän minuutteja nuorille pelaajille. Vieraiden puolelta ainakin Thomas Müller on sivussa. Isänniltä poissaolijoista mainittakoon puolustaja Jeremiah St. Juste ja punaisen kortin vuoksi Niklas Tauer.

Mainzilla on ollut jo pidempään vaikeaa ja edellisenä viikonloppuna nähtiin pahin kyykkäys, kun Wolfsburgin vieraana tuli takkiin lukemin 0-5. Toki punainen kortti vaikeutti tilannetta, mutta kokonaisuudessaan esitys oli surkea. Edellisistä kahdeksasta ottelusta Mainz on voittanut ainoastaan yhden. Vierasreissut on ollut valtava ongelma, mutta puolestaan kotiyleisön edessä kentällä on ollut täysin eri joukkue – 15 kotiottelusta on tullut vain kaksi tappiota maalieron ollessa hurja 28-8. Kotiotteluissa seuraavaksi vähiten päästettyjä maaleja on Bayernilla (13).

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Bayernin mestaruudesta ei ole ollut epäselvyyttä pitkään aikaan, mutta lopullinen varmistus saatiin edellisessä ottelussa, kun vajaamiehinen Dortmund kaatui lukemin 3-1. Mestarien liigassa tulleen pettymyksen jälkeen edes jonkinlainen onnistuminen maistuu varmasti hyvältä. Mitä Bayernin pelilliseen vireeseen tulee, on se ollut viime aikoina kaukana parhaasta. Toki Bielefeld kaatui rutiinilla, mutta esimerkiksi Dortmundin kaatamisesta ei voi liikaa innostua, sillä Dortmundin kokoonpanohuolista johtuen Bayern oli kärkikamppailuun valtava suosikki.

Mainzin vire on kaukana parhaasta, mutta kotona se pystyy ehdottomasti laittamaan Bayernin ahtaalle, sillä suuri osa huonoista esityksistä on tullut nimenomaan kotiviheriön ulkopuolella. Suosikista ei ole epäselvyyttä, mutta parasta Bayernia tuskin on enää kauden viimeisissä otteluissa luvassa. Pelivalinnaksi poimitaan Mainzia +1,5 tasoituksella, eli voitto, tasapeli ja vielä maalin tappio tuo vedon maaliin. Mainz on osoittanut kykynsä etenkin puolustussuuntaan useaan otteeseen ja toivottavasti edellisen viikonlopun murskajaiset oli herätys koko joukkueelle.

10 euroa pelirahaa