la 11.05. klo 19:30

Mainz - Borussia Dortmund

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mainzin aika käy vähiin – Dortmundia ei voi aliarvioida edes kakkosmiehistöllä!

Lauantaina Bundesliigassa käydään vedonlyönnillisesti äärimmäisen herkullinen kamppailu, kun vastakkain asettuu putoamista vastaan taisteleva Mainz sekä selvästi vahvempi, mutta ilman panosta pelaava Borussia Dortmund. Mainzille saa ruuvailla erittäin suuret plussat motivaatiosta, mutta Dortmund näytti viime viikonloppuna ettei sen kakkosmiehistöä kannata aliarvioida.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kierrokseen lähdettäessä Mainz löytyy karsijan paikalta 29 pisteellä ja yläpuolella Union Berlin on pisteen päässä ja ero Bochumiin sekä Mönchengladbachiin on neljä pinnaa. Mainzin tilanne on siinä mielessä hyvä, että pelillinen taso isännillä on kyseistä kolmikkoa vahvempi, mutta viime kierroksilla on jäänyt isoja pisteitä pöydälle. Alla on kolme peräkkäistä tasapeliä Freiburgia, Kölniä sekä Heidenheimia vastaan. Kokoonpanojen osalta Philipp Mwene on varmasti sivussa ja lisäksi Karim Onisiwon sekä Jessic Ngankamin pelikunto on epävarma.

Mainz 05 English

@Mainz05en
🎙️ Bo Henriksen: "We need to be brave and have confidence in ourselves against Dortmund. That's the most important thing for Saturday."

#Mainz05 #M05BVB

Dortmund yllätti kaikki painelemalla lopulta aina Mestarien liigan finaaliin saakka, jossa vastaan asettuu Real Madrid. Hurjan puolustustaistelun jälkeen PSG kaatui lopulta yhteismaalein 2-0 ja vaikka jokainen yksilö uhrautui omassa päädyssä, oli mukana myös runsaasti tuuria, sillä PSG loi paikkoja enemmän kuin riittävästi. Viime kierroksella Dortmund lähti täysin kakkosmiehistöllä Augsburgin kimppuun ja peli-iloa löytyi vähemmälle vastuulle jääneiltä pelureilta. Hyökkäys rullasi hyvin ja lopulta Dortmund nappasi voiton lukemin 5-1.

Borussia Dortmund

@BlackYellow
OMG WE'RE GOING TO WEMBLEY LET'S RIDE BABY WE UPPPPP

Peli-ideaa haetaan tällä kerralla yli 3,5 maalin kautta. Dortmundin tilanne ei aivan samanlainen ole kuin viime kierroksella, sillä vaikka rasitusta on alla, ei Mestarien liigan finaalia varten vielä tarvitse lepuuttaa – toisaalta loukkaantumisten osalta ei myöskään haluta riskeerata. Varsinaisia panoksia ei vierailla ole, joten superlupaavat hyökkäyspään yksilöt kuten Youssoufa Moukoko sekä Jamie Bynoe-Gittens lienevät taas avauksessa. Mainzilla ei ole varaa hävitä, joten mahdollisessa tappioasemassa riskitasoja on nostettava jo hyvissä ajoin ja sitä kautta matsista voi muodostua äärimmäisen vauhdikas.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Mainz-Dortmund yli 3,5 maalia ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.