Bundesliiga pe 16.09. klo 21:30

Mainz - Hertha Berlin

Mainzin poissaolot tasoittaa lähtökohtia – vieraille tarjotaan maistuvia kertoimia!

Bundesliigassa kierros startataan Mainzin ja Hertha Berlinin välisellä kohtaamisella. Mainz on tässä taistossa vahvempi, sitä ei käy kiistäminen, mutta kotijoukkueen poissaolot ja ottelun vähämaalinen luonne tarjoaa Herthalle hyvän sauman ryöstöretkelle. Vieraiden puolelta kertoimet on sen verran houkuttelevia, ettei peli-ideasta ole kahta sanaa.

Mainz on kuuden kierroksen aikana kerännyt kiitettävät 10 pistettä. Hyökkäyssuuntaan Mainz ja ennen kaikkea Karim Onisiwo aloitti vahvasti, mutta odotetusti tarjolla on ollut suurelta osin vähämaalisia taistoja. Hoffenheimin vieraana edellisellä kierroksella Mainz hävisi 1-4, mutta matsia varjosti puolustaja Alexander Hackin ottama punainen kortti, jonka myötä hallinta kääntyi täysin Hoffenheimille. Hack on tästä matsista sivussa, kuten on myös viime kauden Mainzin paras maalintekijä Jonathan Burkardt.

100 ILMAISKIEKKAA VAIN 1X-KIERRÄTYKSELLÄ

Vain Uhmapelaajille! Iske depo sisään ja saat heti 100 ilmaiskiekkaa Joker.io Bonanza -peliin!

Vain 1X-kierrätys! Vain Uhmapelaajille!

PELAA KIEKAT TÄSTÄ

Herthan kausi lähti hitaasti liikkeelle, kun neljästä ensimmäisestä ottelusta kertyi vain yksi piste. Positiivista kuitenkin on, että Hertha oli melkeinpä jokaisessa ottelussa taistelemassa pisteistä loppuun saakka, vaikka vastustajat ei ollut missään nimessä helpoimmasta päästä. Voittotili aukesi ansaitusti FC Augsburgin vieraana ja edellisellä kierroksella Leverkusenilta irtosi piste. Vaikka pistesaldo ei ole kummoinen, vaikuttaa Hertha tällä hetkellä edellistä kautta kilpailukykyisemmältä.

Vieraiden osalta avauskokoonpanon pelaajista Suat Serdarin kohdalla on ollut kysymysmerkkejä pelikunnon osalta, mutta näillä näkymin hän on kunnossa ja avaus pysyy samana edelliseen kierrokseen nähden. Kertoimet on vahvasti Mainzin suuntaan, mutta Uhmapelaajien arvioissa varsinkin kotijoukkueen poissaolojen jälkeen lähtökohdat on selvästi tasaisemmat. Herthaa päästään poimimaan +0,75 tasoituksella ja panosta isketään myös roimasti – vierasvoitto tai tasapeli tuo osuman ja tasan maalin kotivoitolla puolet panoksesta palautuu.

10 euroa pelirahaa