Bundesliiga pe 21.10. klo 21:30

Mainz - Köln

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Missä on Mainzin maalintekijät? Vain kolme osumaa riittää sisäisen maalipörssin kärkeen!

Bundesliigan uusi kierros laitetaan liikkeelle Mainzin isännöidessä Kölniä. Joukkueet ovat 10 pelatun kierroksen jälkeen pisteen päässä toisistaan ja sijoittuu erittäin tasaiseen keskikastiin. Tällä kertaa kertoimet kääntää katseet kohti vähämaalisuutta.

Mainzin hyökkäyspelin tehottomuutta ei voi kiistää – vain Bochum ja Schalke jää maalimäärissä alapuolelle. Osittain syyttävä sormi osoittaa Jonathan Burkardtin suuntaa. Hänen kausi on osittain ollut loukkaantumisten piinaama, mutta terveenä ollessaan hän ei ole pystynyt tuottamaan toivotunlaista tulosta. Hän oli viime kaudella joukkueen paras maalintekijä ja isot saappaat pitäisi pystyä edelleen kantamaan, sillä muu joukkue ei ole pystynyt vastaamaan tehojen osalta. Karim Onisiwo aloitti kauden tehokkaasti, mutta myös hyytyi nopeasti.

Köln on maaliodottamien osalta viimeistellyt hieman odotettua tehokkaammin, mutta toisin kuin päästetyt maalit antaa ymmärtää, on vieraat myös onnistunut pitämään vastustajat kelvollisesti kurissa. Päästetyt maalit toki on maaliodottamia korkeammalla, mutta voi hyvinkin olla, että jatkossa samanlaisella puolustuspelillä tilastot tasaantuu ja vastustajien maalimäärät tulee hieman alaspäin.

Isäntien alakerrasta on näillä näkymin edelleen sivussa Maxim Leitsch. Vierailla poissaolijoiden lista on pitkä – alla olevasta kuvasta näkee miltä tilanne todennäköisesti näyttää myös perjantaina.

1. FC Cologne

@fckoeln_en
Here's how the #effzeh squad shapes up to start the week 👇

👉 Jan Thielmann, Matthias Köbbing are still ill.

👉 Dejan Ljubicic, Tim Lemperle, Jeff Chabot, Mathias Olesen, Dimi Limnios and Sebastian Andersson are in rehab.

👉 Mark Uth is absent due to a private appointment.

Matsin pelivalintana alle 2,5 maalia maistuu keskitason panostuksella. Mainzin hyökkäyspelaaminen on jättänyt runsaasti parantamisen varaa, mutta vastapainona vahva puolustuspeli antaa sille kerta toisensa jälkeen mahdollisuuden taistella pisteistä. Kölnin osalta matsit on muutamaan otteeseen revennyt maali-iloitteluiksi, mutta maaliodottamat viittaa hieman siihen suuntaan, että jatkossa tilanne voisi hieman rauhoittua.