su 28.04. klo 18:30

Mainz - Köln

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Köln matkalla kohti putoamista – Mainzilla loistava sauma parannella omaa asemaansa!

Sunnuntaina Bundesliigassa on luvassa valtavien panosten ottelu, kun putoamisuhan alla olevat Mainz sekä Köln ottavat yhteen. Kölnin tie on kovaa vauhtia menossa kohti 2. Bundesliigaa, mutta Mainzilla on vielä kaikki avaimet omissa käsissä välttääkseen karsijan paikan. Otteluun lähdettäessä Köln löytyy 17. sijalta 22 pisteellä ja Mainz puolestaan on pykälän ylempänä 27 pisteellä.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ riskitön veto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Mainz on ollut yksi kauden erikoisuuksista ja tarkemmin ottaen pahin alisuorittaja. Joukkueen maaliodottamat on olleet huomattavasti parempia mitä tulokset antaa ymmärtää, mutta niin vain pisteet on jäänyt keräämättä. Hiljattain on tullut todella tärkeitä onnistumisia, kun edellisistä viidestä ottelusta on irronnut kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Ei siis olisi mikään yllätys mikäli isännät vielä nappaa sarjapaikan itselleen ilman karsintoja. Poissaoloja on jokunen, mutta avauksen pelaajista sivussa pitäisi olla vain Jae-Sung Lee.

Mainz 05 English

@Mainz05en
Jonny Burkardt in his last five games for Mainz:

4⃣ goals 🎯
2⃣ assists 🅰️
7⃣.4⃣6⃣ average WhoScored rating ⚡️

𝐉𝐁𝟐𝟗 𝐢𝐬 𝐨𝐧 𝐟𝐢𝐫𝐞 🔥

#Mainz05

Köln on näillä näkymin lähdössä hakemaan vauhtia sarjaporrasta alempaa ja ihan ansaitusti. Pelillinen taso on ollut surkea ja hyökkäyspäässä on ollut valtavia ongelmia läpi kauden. Todellinen farssi nähtiin viime kierroksella, kun Köln hävisi kotona sarjajumbo Darmstadtille lukemin 0-2 eikä se näyttänyt missään vaiheessa selvältä suosikilta, jollaisena se ainakin kertoimien perusteella matsiin lähti. Vierailta optimaalisesta rosterista Davie Selke on sivussa ja Dejan Ljubicicin pelikunto on epävarma.

1. FC Cologne

@fckoeln_en
Full-time.
___
🐐 0:2 ⚜️ #KOESVD #effzeh

Tämä ottelu on hyvä muistutus siitä, että sarjataulukkoa ei kannata aina sokeasti tuijottaa. Mainz on joukkueista huomattavasti vahvempi ja lisäksi myös motivaatiosta voi ruuvata plussaa isännille. Vaikka Kölnillä on toki vielä teoreettisesti mahdollisuus napata neljä voittoa, saattoi viime kierroksen tappio katkaista selkärangan lopullisesti. Näistä asetelmista kupongille rustataan Mainzin voittoa vähintään kahden maalin erolla(-1,5).

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Tasoitus – Mainz -1,5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.