Talviurheilu la 08.01. klo 17:00

Mäkihyppy - Bischofshofen

Hypyt jatkuvat Bissenissä!

Mäkisirkus on juuttunut hetkeksi Bischofshofeniin: Innsbruckista tuulen vuoksi siirretyn kisan jatkoksi hypättiin suunniteltu Mäkiviikon päätöstaisto. Sen jälkeen hengailtiin paikan päällä vielä pari päivää, ja hypätään särpimiksi vielä yksi kilpailu lauantaina. Kisa viedään karsinnat mukaan lukien läpi samana päivänä, joten karsintahypystä ei pysty tässä vaiheessa tekemään johtopäätöksiä.

Mäkiviikon voitti suvereeniin tapaan Ryoyu Kobayashi. Suorituksen arvoa ei liiemmälti heikennä se, että mies ei onnistunut voittamaan kaikkia neljää kisaa. Japanilainen on kuitenkin tämän hetken kiistatta paras hyppääjä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

 

Vedonlyöntiin löytyy referenssejä tältä viikolta yllin kyllin, ja betsattavaakin on. Ensimmäisenä luupin alle otetaan H2H-pari Yukiya Sato – Robert Johansson. Sato hyppäsi Bissenin varsinaisessa kisassa koko kauden parhaan kilpailunsa ja sijoittui neljänneksi. Vire on ollut mäkiviikolla nousujohteinen, ja top 10 -sijoituksia kerääntyi useampikin.

Vastustaja Robert Johansson on koko kauden mittakaavassa ollut hyppääjistä parempi. Mies tekee varmaa työtä, eikä hävinnyt torstain kisassa Satolle kuin reilut kolme pistettä. Karsinnassa ja harjoituksissa mies oli yksiselitteisesti omalla tasollaan. Tässä parissa Johansson ei ole altavastaaja, kuten h2h:ssa annetaan ymmärtää. Maistuvuus on keskitasoa, ja norskille otetaan veto Mr Greeniltä.

Toinen H2H otetaan Piotr Zylan ja Anze Lanisekin välillä. Puolan rivit olivat mäkiviikolla aivan sekaisin, ja Zyla oli mäkiviikolla joukkueen vähiten huono hyppääjä. Jälki ei ole ollut kovin vakuuttavaa, ja tuloksellisesti Zyla on ollut melko tasainen H2H-parinsa Anze Lanisekin kanssa. Lanisek ei ole ollut alkukauden iskussa, mutta väläyttelee edelleen, ja slovenialaisen pitää olla suosikki tähän pariin. Panosta tähän vetoon Bet 365:lle laitetaan kuitenkin hieman vähemmän, kuin Johanssoniin.

10 euroa pelirahaa