su 21.11. klo 17:00

Nizhny Tagil - Mäkihypyn maailmancup

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Eilinen kisa näytti meille kaiken!

Nizhny Tagilin ensimmäinen mäkikisa avasi maailmancupin kauden tyylillä – ja toi Uhmapelaajille mukavat nousut Halvor Egner Granerudin top 3 -sijoituksella, jota nautittiin mukavalla kertoimella 2,50. Hyppyjä on nyt kelailtu sen verran, että sunnuntain kisojen avauskertoimiin päästään napauttamaan pari tirriä.

Perjantain karsinnan pisimmän siivun hypännyt Kamil Stoch oli eilisessä kisassa olosuhteiden uhri. Viiksetön puolalainen sai ensimmäiselle kierrokselle onnettoman tuulirakosen, jota kompensaatiopisteet eivät hyvittäneet tarpeeksi. Toisellakaan kierroksella olosuhteet eivät olleet ihanteelliset, ja siihen nähden Stochin siivu oli järkyttävän kova. Tuloksena komea nousu viidenneksi ja mies on vaarallinen sunnuntain kisassa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Granerud nautiskeli paremmista olosuhteista, ja se selittää pääasiassa paremmuuden puolalaiseen nähden tulostaulukossa. Norskin hypyt olivat aivan ok tasolla, mutta kisan loistokkaimpiin hyppääjiin mies ei kuulunut. H2H:ssa miehen suosikkiasemaa on liioiteltu tuntuvasti Stochiin nähden.

Toinen H2H otetaan Lahden 2017 joukkuemäen maailmanmestarin Dawid Kubackin puolesta. Kubacki on solidi top 10 hyppääjä, ja perustekeminen riitti lähelle sitä eilenkin. Vastustaja Norjan Marius Lindvik oli selkeä pettymys: varsinkin ensimmäinen pomppu oli hyviin olosuhteisiin sangen vaatimaton. Parhaimmillaan Lindvik on kelpo hyppääjä, mutta tällä hetkellä ei tunnu olevan syönnillään. Vastapeliä siis norskille ja Kubackia kuitille.

Puola – Norja maaottelu siis meidän tipseissämme 2-0. Pelit Unibetille, joka on aina valveilla kun talviurheilusta on kyse – suosittelemme, jos jostain syystä olet vielä jäänyt Unkan kanssa penkkiin. Ensi viikonloppuna kisaillaankin sitten Rukalla!