Mäkihypyn maailmancup su 01.01. klo 15:00

Mäkihypyn MC - Garmisch-Partenkirchen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Granerud on uhitellut, mutta Garmischissa palaa tuttu marssijärjestys!

Legendaarinen uuden vuoden mäkikisa on yksi urheiluvuoden monumentteja. Siksi tähän kisaan tarvitaan ehdottomasti betsi sisään, sillä eihän mäkikisa ole ilman sitä yhtään mitään. Oberstdorfin ensimmäisen kisan ja Garmischin valmistelevien hyppyjen puolesta näyttäisi siltä, että sunnuntain kisa on kahden kauppa. Takana on muutama potentiaalinen yllättäjä, mutta betsisuositus menee tällä kertaa hyvinkin konservatiivisissa merkeissä.

Halvor Egner Granerud hallitsi Oberin harjoituksia, karsintaa ja myös itse kisaa. Myös Garmischin harjoituksissa jälki oli julmaa, mutta karsinnassa norski osoittautuikin aivan tavalliseksi kuolevaiseksi. Mies jäi karsinnoissa kuudenneksi, ja edelle sijoittui mm. todella vakuuttavassa kunnossa olevat Timi Zajc sekä Piotr Zyla. Karsinnan voitti Dawid Kubacki ennen alkukauden komeettaa Anze Lanisekia, joka ei sittenkään ole laskukunnossa, vaikka hetken jo näytti niin.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Mikko Reitti

@MTReitti
Kubacki!
Palosaari upeasti 20.
Myös Antti Aalto kisaan.
#mäkihyppy #viaplaytalvi

Kubacki on hallinnut pieniä poikkeuksia lukuun ottamatta mäkimaailmaa kesäcupista alkaen, ja kyllä puolalainen on ollut ehdottomasti alkukauden paras hyppääjä. Mies on voittajakertoimissa tasabuukissa Granerudin kanssa, ja tähän tekee mieli sanoa, että Kubacki on täältäpäin katsottuna suosikki viemään Garmischin kisa nimiinsä. Miehen kunnon lisäksi puolesta puhuu norskiin nähden ylivertainen kilpailuvarmuus.

Mr Greeniä ei kyllästy kehumasta, sillä vihreällä sivustolla oli ensimmäisenä tähänkin kisaan kertoimet valmiina. Mr Greenin kanssa ei pala hermot odottelun kanssa – avaa tili ja ota edut taskuusi!