Mäkihypyn maailmancup ke 04.01. klo 14:30

Mäkihypyn MC - Innsbruck

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tarkkana! Karsinnan olosuhteissa jotain outoa – veto karsintatuloksia vastaan!

Keski-Euroopan mäkiviikko on edennyt kolmanteen osakilpailuunsa Innsbruckiin. Norjan Halvor Egner Granerud on hallinnut mäkiviikkoa tähän asti: mies voitti sekä Oberstdorfin että Garmischin osakilpailut, ja johtaa Dawid Kubackia lähes 27 pisteellä. Kärkikatraasta pelin menetti Innsbruckin karsinnassa Karl Geiger, joka pummasi hyppynsä ja jäi muutamalla kymmenyksellä kisasta pihalle.

Ihan tarkkaa kuvaa ei karsinnan olosuhteista kotisohvalle saanut, mutta jotain kummallista kärkikymmenikön olosuhteissa oli. Moni hyppääjä epäonnistui, ja vasta Kubacki pääsi kärjessä olleen maanmiehensä Kamil Stochin edelle. Stoch on rakentanut nousukuntoaan hiljakseen, ja Innsbruckin mäestä saldona oli kolme hyvää hyppyä. Granerudin karsintahyppy näytti keskinkertaiselta, mutta sen hypyn norski joutui tekemään täysin tyhjään mäkeen.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Vierschanzentournee

@vier_schanzen
With a jump to 128.0 meters Dawid #Kubacki secured top spot in today's #Qualification! 👏🥳

Gratulujemy drugiego zwycięstwa w kwalifikacjach, Dawid! Powodzenia na jutro! 🤞

#4hills #vierschanzentournee #skispringen #skijumping #skokinarciarskie #innsbruck #bergisel

Tähän asti mäkiviikolla Granerud on paukutellut komeita pomppuja harjoituksista asti, ja hyppyjä on ollut varaa jättää väliinkin. Niin Halvor teki myös tänään ennen karsintaa, ja miehen ainoa harjoitushyppy oli jälleen kierroksensa paras. Koska olosuhteet herättävät ainakin täällä päässä epäilyksiä, ei karsintakierroksen tuloksia kannata ottaa aivan kirjaimellisesti. Niinpä norski nousee kertoimissa hyväksi vaihtoehdoksi.

Kubackin selkeä suosikkiasema siis kyseenalaistetaan, ja Granerudia vedetään kun kerran päästään yli kolmen kertoimella nakuttelemaan mäkiviikon tähänastista valtiasta. Mr Green on jo avannut kertoimet, joten suosittelemme ottamaan tämän monen lajin mekan haltuun, jos jostain syystä on vielä jäänyt piippuun.