Talviurheilu su 12.12. klo 17:00

Klingenthal - Mäkihypyn maailmancup

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mäkihypyssä jatketaan voittavaa kaavaa!

Klingenthalin lauantain kisasta Uhmapelaajat ottivat pikkunousut, kun kisan pääbetsi Kamil Stoch top 3 osui mukavalla kertoimella. Korkeakertoiminen sivubetsi Killian Peierin palkintopallille nousemisesta ei sen sijaan ollut tällä kertaa kovinkaan lähellä, vaikka mies sinällään kelvollisesti hyppäsikin.

Stefan Kraft oli tasaisen kisan voittaja – itävaltalaisen avauskierroksen hyppy oli selkeästi paras, ja mies pystyi pitämään toisella kiekalla. Varjojen mailla vaeltanut Halvor Egner Granerud ilmoittautui mukaan geimiin sijoittumalla toiseksi ennen Stochia.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Suomen Niko Kytösaho kuului päivän onnistujiin pääsemällä toiselle kierrokselle ja muutaman hutikisan jälkeen maailmancupin pisteille. Vanhalle mäkihypyn ystävälle suomalaisten menestyksen puute tekee kipeää – kisassa on mukana vain yksi suomipoika, ja muut tahkoavat Continental Cupia.

Voittavaa kaavaa ei lähdetä muuttamaan tänään, vaan jatketaan Stochin pelaamista. Mies on ollut koko viikonlopun varmaotteinen, eikä lauantain kisa antanut minkäänlaista aihetta päivittää asetelmia. Kertoimet ovat samalla tasolla, joten todennäköisyydet ovat jälleen puolellamme. Katsotaan, iskeekö salama kahdesti samaan paikkaan. Buukkerina jälleen Mr Green, jonne tili kannattaa avata nyt – ei vähiten hyvän bonarin, sekä avoinna olevan Colossus-kimpan vuoksi!