su 12.12. klo 17:00

Klingenthal - Mäkihypyn maailmancup

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mäkihypyssä jatketaan voittavaa kaavaa!

Klingenthalin lauantain kisasta Uhmapelaajat ottivat pikkunousut, kun kisan pääbetsi Kamil Stoch top 3 osui mukavalla kertoimella. Korkeakertoiminen sivubetsi Killian Peierin palkintopallille nousemisesta ei sen sijaan ollut tällä kertaa kovinkaan lähellä, vaikka mies sinällään kelvollisesti hyppäsikin.

Stefan Kraft oli tasaisen kisan voittaja – itävaltalaisen avauskierroksen hyppy oli selkeästi paras, ja mies pystyi pitämään toisella kiekalla. Varjojen mailla vaeltanut Halvor Egner Granerud ilmoittautui mukaan geimiin sijoittumalla toiseksi ennen Stochia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Suomen Niko Kytösaho kuului päivän onnistujiin pääsemällä toiselle kierrokselle ja muutaman hutikisan jälkeen maailmancupin pisteille. Vanhalle mäkihypyn ystävälle suomalaisten menestyksen puute tekee kipeää – kisassa on mukana vain yksi suomipoika, ja muut tahkoavat Continental Cupia.

Voittavaa kaavaa ei lähdetä muuttamaan tänään, vaan jatketaan Stochin pelaamista. Mies on ollut koko viikonlopun varmaotteinen, eikä lauantain kisa antanut minkäänlaista aihetta päivittää asetelmia. Kertoimet ovat samalla tasolla, joten todennäköisyydet ovat jälleen puolellamme. Katsotaan, iskeekö salama kahdesti samaan paikkaan. Buukkerina jälleen Mr Green, jonne tili kannattaa avata nyt – ei vähiten hyvän bonarin, sekä avoinna olevan Colossus-kimpan vuoksi!