Mäkihypyn maailmancup pe 09.12. klo 12:45

Mäkihypyn MC - Titisee-Neustadt

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

In Anze we trust! Hyvä alkukausi ja nousujohteinen treeni pelipäätöksen taustalla!

Perjantaina päästään puristelemaan talviurheilua jo päivällä, joten futiksen MM-kisojen kruunaamasta urheilupäivästä tulee todella hyvä. Perjantain talviurheilunosto tulee mäestä. Titisee-Neustadtissa on kummallinen käytäntö, sillä torstaina hypättiin pelkästään kolme kierrosta harjoituksia – karsinta vedetään juuri ennen perjantain varsinaista kisaa. Mutta kyllä harjoitushypytkin omaa kieltään kertoivat.

Harjoitusten ehdoton ykkönen oli maailmancupiakin johtava Dawid Kubacki. Huippukuntoisellä hyppääjällä olisi suurempi kaula maailmancupissa, jos Rukan mäki sopisi miehelle paremmin. Toiseksi paras oli Halvor Egner Granerud, mutta hänen jälkeensä treenihypyt jättivät tuoreesta hyppyformista hieman sekavan kuvan. Kubackia voisi reilusti yli kahden kertoimilla vetää voittajaksi perjantain kisaan, mutta tipsipuolella se jätetään piippuun.

Sport PR

@sportradiopl
Świetna forma Dawida Kubackiego! Lider klasyfikacji generalnej Pucharu Świata był najlepszy we wszystkich trzech seriach treningowych w Titisee-Neustadt #skijumping #skijumpingfamily
polskieradio24.pl/5/4147/artykul…

Koko alkukauden on hyvää kuntoaan esitellyt Anze Lanisek, jolta jostain syystä meni kuitenkin ensimmäinen Wislan kisa reisille. Sen jälkeen mies onkin ollut jatkuvasti kärkipäässä, ja tulipa Rukalta yksi voittokin. Torstain karsinnoissa mies ei aivan aluksi ollut huippujen tahdissa, mutta hypyt olivat kuitenkin ihan mukavia. Kolmannella hypyllä slovenialainen olikin jo kierroksen kolmanneksi paras.

Lanisek on alkukauden hyvän kunnon ja torstain treenien perusteella tässä kisassa rankingissa sijahaarukassa 2-5. Niinpä kolmen kertoimella voi hänelle ottaa top 3 -sijoitukseen perusbetsin. Mr Green tulille, betsi sisään ja tv auki perjantaina päivällä. Se on ihanata!