Mäkihypyn maailmancup la 17.12. klo 17:00

Mäkihypyn MC - Engelberg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ylivoimaa! Kubacki on täysin omilla metriluvuillaan, ja sama tahti jatkuu!

Mäkisirkus siirtyy vielä ennen joulua Engelbergiin, jonka jälkeen on kauden ensimmäinen pääetappi, mäkiviikko. Titisee-Neustadt päättyi Puolan Dawid Kubickan näytökseen, ja miehen kunto on ollut jo kesä-GP:stä lähtien kiviaitaa. Myös muut kärkimiehet alkavat tässä vaiheessa hahmottua. Anze Lanisek ja Piotr Zyla kuuluvat loppuvuoden parantajiin. Ryoyo Kobayashin tuloa on odotettu, mutta mies ei ole vielä päässyt kisoissa räjäyttämään.

Viime sunnuntain kisassa Kubacki oli aivan omissa sfääreissään: voitto irtosi lähes 26 pisteen erolla ennen Lanisekia. Halvor Egner Granerudin tasaisuus ei riittänyt kahteen hyvään hyppyyn, ja Karl Geigerin nousu kohti kärkisijoja kannattaa huomioida: mies voi räväyttää jo Engelbergissä, ja luulisi viimeistään vuodenvaihteessa mäkiviikolla syntyvän jälkeä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Olek Sieradzki

@oleksieradz
DAWID KUBACKI WYGRYWA NIEDZIELNY KONKURS W TITISEE-NEUSTADT Z PONAD 25 PUNKTAMI PRZEWAGI!

#skijumpingfamily #TitiseeNeustadt

Kubacki jäi podiumilta ainoastaan Rukan kisoissa, joka ei polskille sovi yhtä hyvin kuin muut alkukauden mäet. Tähän peilaten dominanssi on sitä luokkaa, että saatavilla early-kertoimilla voi Dawidin pelaamista Engelbergin ykköskisan voittoon pitää perusteltuna. Tämä siitä huolimatta, että mäkihyppy on varianssiltaan todella haastava laji, ja normaalisti olisi hyvä nähdä harjoitus- ja karsintahyppyjä alle.

Mr Greenin 2.25 kattaa riskin, joten betsiä sisään – ja ota nyt järki käteen, ja avaa tili jos sellainen vielä puuttuu. Laaja lajitarjonta, kilpailukykyiset kertomukset ja makeat Colossus-kimpat puhuvat puolestaan. Näillä eväillä viikonloppuun!