pe 29.12. klo 18:15

Mäkiviikko - Oberstdorf

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mäkiviikon avauskisassa takavuosien ykköshyppääjä on kuuma tipsi!

Keski-Euroopan mäkiviikko on yksi urheilumaailman klassisimpia tapahtumia. Saksassa ja Itävallassa kilpailtava tiukka neljän mäkikisan rupeama on suomalaisittain täynnä hienoa historiaa. Suomi lähettää tällä kertaa tapahtumaan neljän hyppääjän joukkueen, mutta näkyvissä ei ole sen kummempaa menestystä. Alkukausi on ollut Itävallan sekä Saksan hyppääjien näytöstä – satunnaisesti palkintopallilla on nähty Sveitsin, Norjan ja Japanin värejä. Silmiinpistävä on Puolan täydellinen epäonnistuminen alkukaudesta.

Katso vihjeen lopusta, miten ilmaisveto on sinun!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Maailmancupia on alkukaudesta hallinnut Itävallan Stefan Kraft, ja yhtä selkeä kakkoshyppääjä on ollut roimasti kauden edetessä parantanut Saksan Karl Geiger, vaikka Andreas Wellinger pisteissä vähän edellä onkin. Viime vuonna Oberin kisassa nämä miehet olivat sijoilla viisi ja neljä, joten mäki sopii molemmille aivan hyvin. Viime vuoden kärkikolmikosta Halvor Egner Granerud on ollut lähimpänä hypyn löytymistä: tekeminen ennen joulua Engelbergistä oli jo selkeätä top 10 -tasoa. Karsinnassa norskilta puuttui kuitenkin viimeinen vaihde.

Suosikeista Geiger, Kraft ja koko karsinnan nimiinsä vienyt Wellinger olivat vakuuttavia karsinnassa. Kraft oli tosin vasta karsinnan seitsemäs, mutta tämä ei missään nimessä merkitse mitään laskukuntoa: harjoituksissa itävaltalainen oli oikein hyvässä lyönnissä. Harjoituksia hallitsi aikaisempina kausina loistanut Ryoyo Kobayashi, joka hyppäsi karsinnassa kahdeksanneksi melko kurjasta tuuliraosta. Alkukaudesta mies on ollut parhaimmillaan nimenomaan karsinnoissa.

Kobayashi on tekemässä tuloaan vahvasti, ja Oberissa voi japanilaisen comeback olla hyvinkin totta. Otetaan veto sille, että Kobayashi nähdään podiumilla. Kunnosta tämä ei ainakaan jää kiinni – tarvitaan vain vähän onnea olosuhteiden kanssa. Karsinnoissa sitä ei nimittäin ollut. Nyt on aika sille, että takavuosien ykköshyppääjä palaa parrasvaloihin kunnolla.

Ensi talletuksesta 30€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 30€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 30€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili ja talleta 30€.
3. 30€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.