ti 30.01. klo 19:00

Mali - Burkina Faso

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Burkina Fason murkinat syöty? E-lohkon voittaja on vaikea pähkinä purtavaksi!

Mali ja Burkina Faso kohtaavat tiistai-iltana Korhogossa Afrikan mestaruusturnauksen neljännesvälierässä. Kyseessä on naapurimaiden kohtaaminen, joten maustetta tästä keitoksesta ei totisesti puutu. Mali lähtee peliin ansaittuna suosikkina vedonlyöntimarkkinoilla, sillä onhan Kotkat yksi koko tämän turnauksen laadukkaimmista joukkueista.

*Ilmaisveto tarjolla pelkällä talletuksella! Tsekkaa vihjeen lopusta lunastusohjeet

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Eric Chellen luotsaama Mali selviytyi lopulta lohkovoittajaksi kimurantissa E-lohkossa, jossa pelasi myös Etelä-Afrikka, Tunisia ja Namibia. Chellen suojatit päästivät lohkovaiheessa vain yhden ainoan osuman, mutta esimerkiksi ensimmäisessä matsissa Bafana Bafanaa vastaan olisi voinut hyvin verkko soida, kun vastustaja missasi rankkarinkin. Pelillisesti kuitenkin kelpo lohkovaihe Malilta. Amadou Haïdara oli tällin takia sivussa Namibia-pelistä, mutta tiistaina lienee RB Leipzigin mies taas mukana.

Les Aigles Du Mali 🇲🇱🦅

@AiglesDuMali_
Les victorieux du tournoi de Tennis Foot de l’entraînement du soir ! 🎾

📸 @femafoot


Kahdesti mitaleiden makuun 2010-luvun AFCONeissa päässyt Burkina Faso oli lohkokakkonen, kun Angola porskuttikin yllättäen lohkon piikkipaikalle ja Algeria jäi jumboksi. Hubert Vedudin miehistö voitti ainoastaan Mauritanian ja maaleja päästettiin kolmessa ottelussa neljä kappaletta, joten tästäkin päätellen mitalipeleihin pääsy tänä vuonna vaatisi melkoista suonenvetoa.

Otetaan lapulle Malia, mutta panostasoissa ei lähdetä paukuttelemaan kuitenkaan henkseleitä. Ottelusta vaikuttaisi tulevan jopa normaalia vähämaalisempi, mutta Malin pitäisi tässä kuitenkin laadukkaampana joukkueena painella lopulta jatkoon. Betsin kannalta toivokaamme, että tämä tapahtuu 90 minuutin aikana.

Ensitalletuksesta 30€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 30€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 30€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 30€.
3. 30€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.